Notícies més llegides





+ Notícies


Salt

Èxit de l’Splash Party de l’Espai Gironès

+ Notícies  -  15/07/2019  -  12:17

L'activitat comptava amb un espai per poder fer divertides guerres de globus d'aigua, jugar amb bombolles de sabó i pistoles d'aigua


Espai Gironès

Espai Gironès



Nombrosos nens i nenes acompanyats dels seus pares van participar dissabte a l'Splash Party que es va dur a terme a l'Espai Gironès coincidint amb la campanya de rebaixes d'estiu. La nova i divertida activitat infantil, que tenia l'aigua com a protagonista, formava part de la programació de l'Espai Petits. Era la primera vegada que el Centre Comercial organitzava una activitat d'aquest tipus i la voluntat és donar-li continuïtat.
L'Splash Party, que estava guiada per diversos socorristes, simulava una petita platja paradisíaca, on s'hi ubicava un photocall amb flotadors i hamaques perquè els participants es poguessin fer fotografies.
A més, es va preveure un recorregut de jocs on els més petits tenien la possibilitat de vestir-se de bussos i obtenir descomptes per comprar a les botigues col·laboradores. També es podia conduir un tauró teledirigit i fer un recorregut esquivant obstacles.

L'activitat comptava amb un espai per poder fer divertides guerres de globus d'aigua, jugar amb bombolles de sabó i pistoles d'aigua. Així mateix, tots els participants van poder gaudir d'una festa de l'escuma.
La Splash Party va incloure un original concurs amb reptes i preguntes per aconseguir regals i descomptes a les botigues col·laboradores.

ESPAI GIRONÈS
Espai Gironès està situat en una zona d'expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l'autopista AP-7. L'excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d'influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l'any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i Brighty&Co , entre d'altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d'aparcament gratuït.
 


Autor: Redacció


#salt


#salt






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...