Notícies més llegides





Actualitat Girona


Girona

Girona celebra el títol de campiones del món del Club Patinatge Artístic Girona

Actualitat Girona  -  15/07/2019  -  19:19

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut aquesta tarda les patinadores, l'equip tècnic i la directiva del club a l'Ajuntament de Girona


 Recepció CPA Girona

Recepció CPA Girona



Girona ha celebrat aquesta tarda el títol de campiones del món del Club Patinatge Artístic (CPA) Girona, que va guanyar ahir el World Roller Games Barcelona 2019 en categoria de grups de xou gran. Amb la victòria d'ahir, les patinadores han establert un nou rècord esportiu pel club, que mai abans havia obtingut un campionat mundial.

A més de campiones del món, l'espectacle Bacterium ha convertit aquest any les components del CPA Girona en campiones territorials, campiones de Catalunya, campiones d'Espanya, i campiones d'Europa. També els anys 2016, 2017 i 2018 les gironines van aconseguir el subcampionat del món.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut les patinadores, l'equip tècnic i la directiva de l'entitat a l'Ajuntament de Girona. "Per la ciutat, els valors que teniu i que transmeteu de constància, d'esperit d'equip, de sacrifici, de compromís i de valentia són d'allò més importants. Heu aconseguit una fita extraordinària i ens sentim profundament orgullosos de vosaltres", ha manifestat l'alcaldessa.

Després de la recepció, que s'ha fet al despatx d'Alcaldia, les components de l'equip han sortit al balcó del consistori per adreçar-se a les desenes d'aficionats i aficionades que havien vingut a la plaça del Vi per celebrar el títol amb l'equip.
 


Autor: Redacció


#girona


#girona






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...