Notícies més llegides




Tarragona


Reus

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus acompanyen les empreses en la seva sortida als mercats exteriors

Tarragona  -  22/07/2019  -  12:21

Ambdues institucions renoven l'acord per treballar plegats en la internacionalització de les empreses de l'àmbit territorial de la cambra




CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l'assessorament i la formació dels emprenedors en l'àmbit de la internacionalització.

El conveni inclou cursos per a la formació del personal responsable del departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

CaixaBank posa a la disposició de la Cambra les seves oficines operatives i de representació per tal que atenguin els empresaris de l'àmbit territorial de la cambra reusenca participants en les missions comercials que programi l'entitat cameral.

L'acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus inclou també el patrocini dels Premis Cambra, que tornaran a celebrar-se la propera tardor.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha agraït el suport de CaixaBank que permet incidir directament en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. El director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha reiterat el suport de l'entitat financera a la cambra reusenca i a les empreses del territori.

Un centre especialitzat a la ciutat de Reus

CaixaBank posa a disposició de les empreses del Baix Camp un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Al centre, ubicat a la plaça Prim de Reus, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada. CaixaBank disposa de dos centres d'empreses més a la demarcació: un a Tarragona i un a Tortosa,

CaixaBank dona suport a 127 països

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria situats en els centres d'empresa de l'entitat a Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos. A més, CaixaBank ofereix serveis pioners com l'atenció online especialitzada i les sessions in-company organitzades a les mateixes oficines del client i completades amb videoconferències, sent la primera entitat financera a obtenir la certificació de qualitat AENOR per a aquest servei.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...