Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

La nit del dissabte 28 de setembre Olot acollirà el concurs solidari SAPIENS THE GAME

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  25/07/2019  -  14:17

Aquest esdeveniment té una finalitat benèfica i un objectiu de diversió en equip




El dissabte 28 de setembre, l'Associació de Joves Empresari de la Garrotxa (JEG), amb el suport de DinàmiG, impulsa l'organització de Sapiens the Game al pavelló firal d'Olot (c. Madrid, 2).

Sapiens és un joc per equips, un concurs de format audiovisual per adults on es posa a prova les capacitats de cada equip en matèries tan diverses com la literatura universal, la memòria, el càlcul, la lògica, la geografia, la música, el cinema, l'actualitat o la premsa rosa. L'objectiu de l'esdeveniment és passar una bona estona amb amics o companys de feina, tot per una finalitat de recaptació benèfica.

Sapiens és una plataforma amb finalitats solidàries que proposa una nit amb música en directe, sopar i concurs per equips. Les colles que vulguin participar ja es poden inscriure a través de sapiensolot.cat i tenen temps fins el dilluns 23 de setembre. Els equips poden estar formats, com a màxim, per 8 persones i té un preu de 25 € per participant on s'inclou el sopar, la música en directe i una aportació de 10 € per a l'ONG Acción Planetaria (www.accionplanetaria.org) que té per objectiu millorar el nostre entorn i la qualitat de vida de les persones amb menys recursos amb projectes a Europa, Àfrica i Perú.

Sapiens és en definitiva un espectacle on la música i la imatge condueixen les diferents temàtiques d'aquest esdeveniment que busca jugar, competir, riure... amb una voluntat d'ajudar i cooperar en una sopa nit!


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...