Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro escenari de tres concerts del 16è Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

Baix Empordà  -  25/07/2019  -  15:40

Actuacions d'Enrique Muñoz, Marcel Torres & Edgar Massegú i Federico d'Atellis


Enrique Muñoz

Enrique Muñoz



La marca Estereofònics, aplega des de l'any 2015 totes les activitats musicals d'estiu a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró i ha esdevingut un Festival de festivals que es caracteritza per la gratuïtat de la gran majoria de les actuacions i per la varietat d'estils del programa de concerts; des del jazz al surf, passant pel rock'n'roll o la música de cambra (www.estereofonics.com). És per això que també integra en el seu calendari els tres concerts del Festival de Guitarra de Girona-Costa Brava que acull aquest estiu el municipi (www.festivalguitarragirona.es).

El primer és dissabte 27 de juliol (21 h) a l'Església de Fanals de Platja d'Aro (12 euros) a càrrec d'Enrique Muñoz que hi presenta la proposa Latino, un veritable viatge des de la música espanyola fins a la música llatinoamericana, escrita per a guitarra i vihuela (avantpassat de la guitarra). En el concert ofereix peces dels espanyols Narváez, Tàrrega, Segovia i Moreno-Torroba, el cubà Brouwer, l'argentí Cardoso i el paraguaià Barrios.

El segon serà dissabte 10 d'agost (21h) també a l'Església de Fanals (12 euros) amb Marcel Torres & Edgar Massegú amb Sons mediterranis: una aventura artística de sons mediterranis amb guitarra d'avet. Cançons basades en les persones properes, els fruits de l'amistat dels músics amb qui han tingut el plaer de tocar, en un programa que reuneix algunes de les obres més conegudes del repertori de guitarra i amb cançons pròpies.

Darrerament, dissabte 17 d'agost (21.30 h) a l'església parroquial de Santa Maria de Platja d'Aro, hi actuarà Federicio d'Atellis, acompanyat d'un artista convidat, en un concert gratuït emmarcat en la Festa Major de Platja d'Aro 2019 per interpretar Músiques argentines: tango i folklore argentí que proposa un recorregut geogràfic pel país amb els seus diferents gèneres i ritmes. La guitarra, és la gran protagonista d'aquest viatge musical, amb la interpretació tant dels clàssics de la música popular argentina com la d'obres pròpies de l'artista.

Estereofònics proposa una vuitantena de concerts en només quatre mesos, i en formen part més del Festival de Guitarra: Concerts Inaugurals (dissabte 1 de juny), 2n Festival Propers (diumenges 2, 9, 16 i 30 de juny), 6è Xalaro · Mostra d'Espectacles Familiars (21, 22 i 23 de juny), 22è Festival Nits de Jazz a Platja d'Aro (divendres del 28 juny al 30 d'agost), 7è Desemboca Rock'n'Roll Festival (6 i 7 de juliol), Cicle de sardanes i havaneres (del 6 de juliol al 6 de setembre), Festa Major de S'Agaró (15 i 16 de juliol), 22è Festival Internacional de Música de S'Agaró (del 20 de juliol al 21 de setembre), Festa Major de Platja d'Aro (del 14 al 18 d'agost), Festa Major de Castell d'Aro (del 6 al 10 de setembre) i 8è FestiSurf Costa Brava (dissabte 21 de setembre).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...