Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

L'ocupació mitjana dels allotjaments a Olot s'incrementa en un 9'6 respecte a l'any 2018

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  01/08/2019  -  11:38

L'oficina de turisme d'Olot obrirà durant el mes d'agost de 9 a 14 hores i de 15 a 19 hores de dilluns a dissabte i els diumenges, de 9 a 14 hores


Aj.Olot

Aj.Olot



Segons dades recollides a l'oficina de turisme d'Olot, el mes de juliol ha estat del tot positiu quant a pernoctacions a la ciutat, amb un increment del 9,6% respecte al mateix període del 2018. Durant aquest juliol l'ocupació ha estat d'un 59%. Aquest any 2019 és el millor juliol dels darrers tres anys pel que fa a ocupació.

Aquesta situació es deu a tres raons identificades: una millor situació econòmica que es percep en molts àmbits de la societat, la celebració de diferents esvdeveniments a la ciutat (RCR Summer Workshop o Crossfit) i la climatologia molt més suau durant aquesta darrera quinzena de més respecte al 2018.

Durant aquest mes de juliol, el personal de l'Oficina de Turisme d'Olot ha atès a 2.628 persones, 2.545 de forma presencial (la resta han estat consultes per mail i telèfon i correu postal).

D'aquesta dada total de persones ateses, es desprèn que el turista que viatja de forma individual ha augmentat un 2% respecte del 2018, i un 2,2% el que viatja en família. Per altra banda, el visitant de procedència catalana també s'incrementa en un 14,1%, mantenint-se la resta de mercats (resta d'Espanya i internacional).

Una altra dada a destacar és la dels visitants atesos a l'oficina de turisme que pernocten a la ciutat d'Olot (un 2,6% més respecte a 2018).

L'oficina de turisme d'Olot obrirà durant el mes d'agost de 9 a 14 hores i de 15 a 19 hores de dilluns a dissabte i els diumenges, de 9 a 14 hores.

 


Autor: Redacció


#olot #turisme


#olot #turisme





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...