Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

CaixaBank concedeix més de 1000 milions d'euros en crèdits al sector hoteler espanyol durant el primer semestre de l'any

+ Notícies  -  08/08/2019  -  23:45

A Catalunya s´han concedit 352 milions d´euros al sector, xifra que suposa un creixement del 35% respecte al primer semestre de 2018


Hotel Amàre Beach Ibiza

Hotel Amàre Beach Ibiza



CaixaBank Hotels & Tourism, la línia de negoci creada per consolidar el lideratge de l'entitat en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers, ha concedit un total de 1.018 milions d'euros de crèdit al sector hoteler espanyol durant els primers sis mesos de l'any. Aquesta xifra suposa un creixement del 8% respecte al mateix període de l'any anterior, en el qual el crèdit concedit va ser de 942 milions d'euros, i implica un total de 1.908 operacions dutes a terme per tot el territori espanyol, un 18% més respecte al primer semestre de 2018.

El sector hoteler català ha estat un dels que més volum de crèdit ha rebut durant la primera meitat de 2019, amb 352 milions d'euros en un total de 597 operacions, xifra que suposa un creixement del 35% respecte al crèdit concedit al mateix període de 2018.

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb 9.000 clients del sector hotels i altres allotjaments i més de 5.750 milions d'euros de volum de negoci, la qual cosa posiciona a l'entitat com a referent per a aquest segment d'empreses. Amb aquesta línia de negoci especialitzada, l'entitat té com a objectiu oferir a les empreses del sector turístic l'atenció personalitzada que necessiten, mitjançant un equip de 30 professionals que ofereixen a cada client un servei d'alt valor afegit, basat en l'excel·lència, qualitat i proximitat.

Productes especialitzats per al sector turístic

CaixaBank Hotels & Tourism posa a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per a ajudar a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària. La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

El catàleg inclou un dossier de productes específics i finançament adaptat als projectes hotelers, amb una anàlisi prèvia gratuïta. A més d'assessorar en les inversions dels clients i fomentar la modernització de la planta hotelera existent, CaixaBank promou el finançament de la compra d'actius hotelers i la de projectes de nova construcció, tant en el segment urbà com en el vacacional.

A més, l'entitat financera fomenta el finançament responsable i sostenible com una de les seves línies d'acció prioritàries en matèria de banca socialment responsable. En aquest sentit, CaixaBank Hotels&Tourism té una sensibilitat especial amb els projectes que contribueixen a la sostenibilitat mediambiental i a la inclusió social, com per exemple aquells que incorporen millores en eficiència energètica, en gestió de l'aigua o que promouen la incorporació laboral de persones en risc d'exclusió. En aquest context, CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Índex la situa entre els 16 millors bancs mundials i entre els quatre millors europeus en termes de responsabilitat corporativa.

CaixaBank Hotels & Tourism té convenis amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, com la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT); i organitza periòdicament trobades amb empresaris referents del sector per tota la geografia espanyola.

Perspectives positives per al sector

Segons l'últim informe sobre Turisme publicat per CaixaBank Research el juliol, els primers mesos de 2019 corroboren el to positiu del sector a Espanya, que consolida les excel·lents xifres d'entrada de turistes internacionals dels últims anys. Mentre que el nombre de turistes que visita el país creix de manera més moderada, la despesa que realitzen continua evolucionant amb força.

La moderació de les taxes de creixement d'entrada de turistes indica que el sector està entrant en una etapa de consolidació dels seus bons registres. En particular, el sector està aconseguint mantenir l'excepcional número d'entrada de turistes dels últims anys, alhora que la despesa turística efectuada pels turistes internacionals continua creixent a bon ritme (fins el maig, va créixer un 2,7% respecte al mateix període de 2018).

Des de CaixaBank Research es preveu que l'entrada de turistes serà capaç de créixer un 2,0% en el conjunt de l'any, aconseguint així els 84 milions de persones, la qual cosa suposarà un nou rècord històric d'entrades. A més, s'espera que la despesa turística continuï augmentant per sobre del nombre de visitants el 2019 (un 3,6% respecte a 2018) i que abasti els 93.100 milions d'euros.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...