Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt aprofita l'estiu per dur a terme millores als centres escolars públics del municipi

+ Notícies  -  13/08/2019  -  15:10

Amb una inversió que s'eleva per sobre dels 50.000 euros, les accions de manteniment i millora es fan a tretze instal·lacions educatives




L'Ajuntament de Salt està impulsant durant l'estiu tota una sèrie de millores als centres escolars públics del municipi per tal de deixar-los a punt per a l'inici del curs aquest proper mes de setembre. En aquest sentit, s'han invertit més de 50.000 euros en dur a terme actuacions de tota mena que van des de pintar alguns espais, a millorar els patis, instal·lar algun tipus d'equipament esportiu o arranjar els lavabos.

A l'hora de parlar d'accions concretes, cal esmentar que s'han realitzat actuacions de pintura a Les Arrels on s'han pintat els exteriors dels mòduls i també es pintaran els passadissos de la planta baixa, primer pis i el passadís d'educació infantil de l'escola El Pla. Al mateix temps a Les Deveses es posarà embornal al patí i a La Massana s'han dut a terme obres als lavabos del centre i s'adequarà l'espai per a la instal·lació d'un ascensor.

Pel que fa a altres centres, s'ha deixat en graveta la pista de formigó de La Farga mentre que a El Gegant del Rec s'han tret dos murs i s'ha procedit a adequar el pati d'educació infantil de l'escola. També s'ha pintat l'aula d'informàtica i les columnes exteriors del centre.

El regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salt, Fermí Cunill, explica que "aprofitem l'estiu per tal d'arranjar i de fer un munt d'actuacions als centres escolars públics del municipi per tal de millorar els espais. Per més petita que sembli l'actuació suposa una millora important ja sigui pintant un espai, situant cortines o fent canvis en alguns dels patis".
Equipaments esportius Entre altres mesures que també s'han realitzat hi ha la instal·lació a El Veïnat de dues porteries de futbol i també d'una font nova i la reparació de la vella mentre que a El Pla s'han situat dues cistelles de bàsquet i s'han efectuat obres als lavabos.

La instal·lació de cortines enrotllables al Mas Masó, l'eliminació de grafits a l'entrada de l'IES Salvador Espriu o la reparació de goteres i la reforma dels lavabos del primer pis de l'escola Silvestre Santaló són altres actuacions que s'estan fent aprofitant l'estiu.

També cal esmentar que a Les Deveses s'ha millorat l'accés i s'ha situat un envà de separació a l'aula d'informàtica mentre que a l'escola bressol El Lledoner se situaran unes plaques per minimitzar el so del menjador així com bombes de calor als despatxos.
 


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...