Notícies més llegides



Baix Empordà


Castell-Platja d'Aro

Platja d'Aro presenta la 9a edició de la campanya de civisme nocturn 'Maximum Fun, Minimum Disturbance'

Baix Empordà  -  16/08/2019  -  18:06

La campanya s'allargarà 3 nits, coincidint amb la festa major del municipi


Presentació de la Campanya

Presentació de la Campanya



Platja d'Aro va donar ahir a la nit el tret de sortida a la novena edició de la campanya de civisme i conscienciació que porta per lema "Maximum fun, Minimun disturbance" (Màxima diversió, mínima molèstia). A l'acte de presentació de la campanya hi varen assistir Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, David Puertas, cap de la policia local del municipi i Joaquim Boadas, secretari general de la Fecasarm.

La campanya, que va començar ahir a la nit, s'allargarà encara dues nits més (avui divendres i demà dissabte, fins a la matinada de diumenge), coincidint amb les nits més concorregudes de la festa major del municipi. L'objectiu principal de la campanya és prevenir molèsties i fer compatible l'oci nocturn amb el descans dels veïns. L'eix principal de l'acció és la transmissió directa dels missatges de conscienciació de la campanya als usuaris dels locals de restauració i oci nocturn mitjançant diversos elements comunicatius promoguts per dos agents cívics que recorreran els establiments del municipi durant les tres nits de campanya.

Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró va destacar la importancia de la col·laboració público-privada en aquest tipus d'accions preventives manifestant el següent: "es molt important treballar la prevenció i la conscienciació i per això des de l'Ajuntament apostem per campanyes com aquesta i d'altres que executem al llarg de l'any i ja fa 4 anys que hem posat en marxa la figura del mediador nocturn, i tota aquesta feina ens està donant molt bons resultats" Per la seva part, David Puertas va voler destacar la importància de què els empresaris del sector de la restauració i l'oci nocturn apostin per accions com la que es va presentar ahir, ja que segons va manifestar "això denota el seu alt grau de compromís amb un oci nocturn cívic i respectuós amb els drets del demès i tot això contribueix a una millor convivència nocturna". Per la seva part, Joaquim Boadas, secretari general de la Fecasarm, va agrair als representants públics la seva participació i suport a la campanya, ja que segons va manifestar "sense el suport de l'administració l'execució d'accions preventives i de conscienciació com aquesta no serien possibles i, per tant, cal valorar molt positivament aquesta col·laboració administració-sector privat, en benefici de tots: veins, empresaris i ajuntament. La nostra voluntat, a través de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, es seguir treballant 'colze amb colze' amb l'ajuntament per encara fer més compatible l'oci nocturn i el descans dels veïns" va acabar dient el representant patronal.

Durant les tres nits de campanya es penjaran més de 100 cartells informatius de l'acció als accessos dels locals de restauració i oci del municipi i es repartiran prop de 1.000 polseres amb el lema de la campanya entre els usuaris del sector de l'oci nocturn com a mostra d'agraïment al seu comportament cívic i respectuósamb els drets del demés.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...