Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

1.387 persones passen per l'Espai Obert de Salt durant els sis primers mesos del 2019

+ Notícies  -  22/08/2019  -  14:25

Situat al carrer Major número 163, el servei municipal compta amb quinze ordinadors i l'assessorament d'un tècnic de l'àrea d'ocupació que atén a les persones que estan en recerca activa de feina


Un tècnic assistint a un usuari del programa.

Un tècnic assistint a un usuari del programa.



Durant els sis primers mesos d'aquest any 2019 l'Espai Obert de Salt ha atès fins a 1.387 persones. A hores d'ara, situat en uns baixos al carrer Major número 163, el servei disposa de quinze ordinadors i un tècnic de l'àrea d'ocupació que atén als usuaris que hi accedeixen i que estan en recerca activa de feina. El regidor de Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament de Salt, Toni Vidal, es mostra satisfet amb el funcionament del servei i destaca que "amb el suport del tècnic o tècnica de l'Espai Municipal d'Ocupació (EMO) i els quinze ordinadors amb connexió amb internet, les persones que hi accedeixen poden fer un pas més a l'hora de buscar feina".Vidal afegeix que "en molts casos són persones que poden posar en pràctica tot el que han après en alguna de les formacions que impartim des de l'EMO".

En aquest sentit, els usuaris del servei, entre altres accions que poden dur a terme a l'espai, hi ha l'elaboració del currículum, la inscripció a portals d'ocupació, localitzar ofertes de feina, cerca informació d'empreses, presentar candidatures o buscar informació sobre cursos.
Per poder inscriure's al servei i obtenir el carnet cal adreçar-se presencialment a la seu de l'EMO que està situada al número 164 del carrer Major. També es pot demanar informació trucant al 972 40 52 95 o enviant un correu a orientació.laboral@salt.cat.


L'Espai Obert de Salt està obert de dilluns a divendres de les 10 a les 13 hores i la iniciativa està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...