Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

8 vehicles que es feien servir de magatzem per al top manta, comissats en un nou operatiu policial conjunt a Roses

Alt Empordà  -  23/08/2019  -  14:28

L'Ajuntament de Roses continua apostant per l'estratègia de maximitzar els decomisos de material amb l'objectiu de reduir rendibilitat econòmica, fugint de les operacions "espectacle" que posen en perill la integritat dels agents i dels manters, sense generar resultats efectius


Policia Municipal de Roses

Policia Municipal de Roses



Un nou operatiu conjunt entre Policia Local de Roses i Mossos d'Esquadra ha permès el decomís de material destinat a la venda irregular al passeig Marítim de Roses, valorat en un import de 50.000 €. El dispositiu va tenir lloc el passat dimecres 21 d'agost i és fruit del seguiment policial realitzat durant els darrers dies, que ha permès obtenir les evidències suficients per decomissar vuit cotxes que es feien servir com a magatzem.

A més de l'enretirada de productes amb un alt valor econòmic, aconseguida amb un dispositiu minuciosament preparat que no ha generat cap aldarull ni enfrontament amb els manters, l'actuació d'aquesta setmana ha permès l'obertura de diligències penals per falsificació per part de Mossos d'Esquadra i de diligències administratives per venda irregular a l'espai públic per part de la Policia Local.

L'Ajuntament de Roses continua apostant per l'estratègia de maximitzar els decomisos de material amb l'objectiu de reduir rendibilitat econòmica, fugint de les operacions "espectacle" que posen en perill la integritat dels agents i dels manters, sense generar resultats efectius.

"Una vegada més", -recorda el regidor de Seguretat Ciutadana de Roses, "la via policial no serà mai la solució definitiva a aquest fenomen. Els Ajuntaments necessitem eines per evitar la venda irregular, però també cal afrontar aquest fenomen com un problema social estructural a la nostra societat i que les administracions competents busquin solucions a través de la regulació d'estrangeria i la integració social de les persones que practiquen la venda irregular".


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...