Notícies més llegides



Baix Empordà


Castell-Platja d'Aro

Castell-Platja d'Aro impulsa enguany la segona edició del seu 'Welcome Pack'

Baix Empordà  -  26/08/2019  -  18:43

Per fomentar el municipi com a centre comercial a cel obert




L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro impulsa enguany la segona edició del seu Welcome Pack, un talonari amb ofertes, descomptes i promocions a 53 establiments i serveis del municipi en sis àmbits: moda i bellesa, calçat i complements, òptica, allotjament i restauració, oci i serveis i oci nocturn. La iniciativa va sorgir l'any 2018 en el marc del Consell Local de Desenvolupament Econòmic i entre les dues edicions se n'han editat 35.000 exemplars i s'ha incrementat un 6% el nombre de participants.

El producte s'ofereix als participants de diferents esdeveniments que es portin a terme al municipi -esportius o congressos-, als usuaris de creuers que visiten la vila, i també als turistes allotjats als diferents establiments turístics, hotels, aparthotels, càmpings o apartaments turístics. Algunes de les ofertes són descomptes entre el 5 i el 50%, obsequis i regals com a complements de les compres principals o promocions 2x1. Un producte que té la voluntat d'esdevenir un atractiu per al visitant i convertir-se un estímul per fer shooping tot l'any i de manera transversal en els diferents tipus d'establiments i alhora contribuir també a consolidar el municipi com a centre comercial i d'oci a cel obert.

Concretament hi participen com a establiments col·laboradors de moda i bellesa Agua Dulce, Azulik, Brighty&Co, Cantamañanas, Chesco by Chedes, Mamá Oso, Mar Franc, Marina Bany, Maverick's, Patricia Lara, SP Worshop, Yul, Alba Brenes Benestar, Centre d'estètica Harmony, Pureness i Rituals. A les botigues de calçat i complements Bo3, Strike, Joieria Rodriguez i Rellotgeria i joieria Robert's; i a les òptiques Platja d'Aro, Gràcia i Montserrat Sala. També als hotels Aromar, Bell Repós, Bulevard, Costa Brava, Planamar, Platja d'Aro i La Marina; als restaurants Aradi, Arròs i Peix, Catalina, La Proa, La Riera, The Grill BB, Sa Cova i a la xurreria Jofre. En diverses opcions d'oci i serveis com el Parc Aquàtic Aquadiver, Club de Golf Platja d'Aro, Complex Esportiu Riembau, Aro Bowling, Girorooms Travel, Diving Center Ictinio, Minigolf Vall d'Aro, Pitch&Putt Platja d'Aro i parada de taxis de Platja d'Aro; i en l'àmbit de l'oci nocturn Assac, Be Out, El Secret, Gib's, Inox, Malibu, Tam Tam i Zsa-Zsa.


Autor: Redacció


#platjadaro #welcomepack


#platjadaro #welcomepack





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...