Notícies més llegides




La Selva


Vidreres

Tot a punt per la Festa Major de Vidreres

La Selva  -  29/08/2019  -  08:51

Del 29 d'agost al 2 de setembre s'han programat tota mena d'activitats pensades per a tot tipus de públic




Avui arrenca la Festa Major de Vidreres, una de les més populars i esperades del país. Durant cinc dies -del 29 d'agost al 2 de setembre- els vidrerencs i vidrerenques podran gaudir d'una programació diversa i molt atractiva. "Aquest programa reflecteix l'essència de Vidreres, un poble actiu, participatiu, amb una gran vida associativa, culturalment, ric, cívic i solidari", ha expressat l'alcalde del municipi, Jordi Camps.

L'esport (partit de futbol i bicicletada nocturna) i el teatre protagonitzaran la primera jornada de festa. A més, avui també començaran les tradicionals barraques.

Ja el divendres, els més petits de la casa podran gaudir d'un taller infantil i també tindran l'oportunitat d'aprendre anglès amb la lectura d'un conte en llengua britànica. A la nit del divendres, el Grup d'Esplai Vidrerenc es farà càrrec del pregó en forma d'homenatge, ja que enguany l'entitat compleix 25 anys d'història. Tot seguit, en un ambient molt festiu, serà el torn d'un dels grups més coneguts del panorama musical català: 'Búhos'. Durant la nit de barraques també actuaran els grups 'Relat', 'Lildami' i 'Banda Neon'. Paral·lelament, a la plaça Lluís Companys, hi haurà havaneres de la mà del grup 'La Ribera'.

La jornada del dissabte estarà farcida d'activitats emblemàtiques com la cercavila gegantera (18h), el correfoc (22h), el ball de Festa Major i el Correbous (17h). De la resta del dia també cal destacar l'exhibició de Twirling (12h), el concert-vermut amb 'R4 Jazz trio' (13h) i la tarda de màgia amb l'espectacle 'La màquina del temps' de la CIA Aliskim. Aquesta activitat tindrà lloc al Teatre del Casino la Unió a partir de les 16:30h. La nit del dissabte també tindrà un to molt festiu amb una altra actuació de nivell, 'Els Catarres'. La banda sonora del dissabte la completaran els grups 'Blue Joy', 'El Diluvi' i 'Sixtus'.

La Festa Major tampoc s'atura el diumenge. Des de les 7 del matí es celebrarà la tradicional batucada de bous pels carrers de la vila. Tot seguit, els assistents podran gaudir d'una botifarrada popular i de la VI Trobada de vespes i motos clàssiques, una activitat que tindrà lloc a l'antic escorxador. La música també serà protagonista al llarg del dia, ja que hi haurà sardanes, i concerts per a tots els gustos: jazz, orquestra i música més actual a la Nit Jove amb 'Los 40 on Tour'. Els més menuts trobaran el seu espai musical a la Festa Holi (18h). Abans, a partir de les 7 de la tarda es celebrarà l'acte d'elecció de pubilla i hereu de Vidreres, un dels moments més esperats de la Festa Major.

Tot i que encara es faran més activitats al llarg de la setmana, el dilluns 2 de setembre serà la darrera jornada de festa. La Missa Solemne (11:30h), les sardanes (17:30h) i la música de la 'Flama de Farners' i de l''Orquestra Gerunda' tancaran la Festa Major de Vidreres 2019.
 


Autor: Redacció


#vidreres #festamajor #laselva


#vidreres #festamajor #laselva


Arxiu adjunt

Programa Festa Major





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...