Notícies més llegides



La Selva


Blanes

Cap incidència destacada a Blanes pel temporal marítim

La Selva  -  21/01/2017  -  15:08

La mar de fons de component est que fa tres dies que afecta el litoral blanenc s'ha reactivat durant les darreres hores, si bé no hi ha hagut cap conseqüència remarcable


Temporal a Blanes/ Aj.Blanes

Temporal a Blanes/ Aj.Blanes




El temporal de mar que fa tres dies que afecta el litoral blanenc s'ha reactivat durant les darreres hores, amb una notable mar de fons de component est i onades que oscil·len entre els dos i els tres metres d'alçada. Amb tot, fonts de Protecció Civil i la Policia Local de Blanes han informat que no hi ha hagut cap incidència remarcable a conseqüència d'aquesta situació.

En alguns trams del Passeig de Mar s'ha arrossegat petites quantitats de sorra damunt de la zona per on passegen els vianants, però està molt lluny de poder recordar les grans quantitats que en canvi sí que es van acumular el desembre passat, durant els temporals que també van afectar llavors el litoral blanenc. El què una vegada més ha promogut el temporal marítim ha estat els ciutadans que s'han acostat al passeig per immortalitzar-lo en fotografies i vídeos.

Aquest passat divendres l'episodi de fort vent també va afectar la població selvatana, si bé tampoc no es va haver d'intervenir en cap situació greu. Segons el CECAT, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, la màxima probabilitat d'afectació de l'episodi de llevantada que s'ha intensificat durant les darreres hores afectarà especialment durant aquest cap de setmana les comarques del Barcelonès, Maresme i la Selva.

L'episodi més intens d'onatge, segons Protecció Civil de la Generalitat, arribarà la nit i matinada de dissabte a diumenge, amb la possibilitat que aquesta situació perduri durant tot el diumenge. Paral·lelament, des d'aquest passat divendres la pluja que continua caient avui dissabte ha passat a substituir la possibilitat que pogués nevar en cotes tan baixes, arran de mar, després que fa una setmana les baixes temperatures eren el més destacat de la situació meteorològica aquí i arreu del territori.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, després d'una petita treva que hi haurà la tarda d'avui dissabte, la propera matinada de diumenge es tornarà a reactivar l'episodi de pluges, acompanyades de temperatures que oscil·laran entre els 4 i els 11 graus. Les mateixes fonts apunten que la possibilitat que pugui ploure continuarà activa almenys fins dimarts.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...