Notícies més llegides



+ Notícies


Cassà de la Selva

Cassà programa tres tallers participatius per desenvolupar el Pla estratègic del municipi

+ Notícies  -  30/01/2017  -  19:22

Hi ha programats tallers pels tres primers dijous de febrer en els que es tractaran temes socials, econòmics i territorials


Aj.Cassà

Aj.Cassà




L'Ajuntament de Cassà ha convocat per aquest dijous 2 de febrer a les 19 h a l'Espai Jove l'Escorxador el primer dels tres tallers participatius oberts a la ciutadania per debatre sobre les línies estratègiques que haurà de seguir el municipi al llarg dels propers anys.

Els tallers, que tindran lloc els tres primers dijous de febrer de 19 a 21.15 h a l'Espai Jove l'Escorxador, serviran per tractar tres temàtiques diferents: àmbit social (es debatrà el model de poble que es vol a nivell de cultura, educació, joventut, esports, entitats, salut, gent gran, serveis socials...), àmbit econòmic (es debatrà el model de poble que es vol a nivell econòmic, comercial, ocupacional...) i l'àmbit urbà-territorial (es debatrà el model de poble que es vol a nivell de via pública, parcs, jardins, urbanisme, medi ambient, residus...). Aquestes sessions serviran per diagnosticar a quin punt es troba el municipi sobre diferents temes i decidir a on es vol ser d'aquí a uns anys. Les conclusions recollides en aquests tallers serviran de full de ruta per als propers anys.

L'Alcalde de Cassà de la Selva, Martí Vallès, destaca que "el Pla estratègic del municipi és una iniciativa promoguda pels dos grups polítics de l'Ajuntament i pretén transcendir legislatures". Vallès remarca que "és un projecte de poble en el qual l'opinió de tots els ciutadans serà valuosa."

Els ciutadans poden ampliar la informació del Pla estratègic de Cassà de la Selva i inscriure's als tallers del mes de febrer a www.cassa.cat/plaestrategic o també poden contactar amb l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Cassà al telèfon 972 46 00 05.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...