Notícies més llegides




Tarragona


Reus

CaixaBank inaugura la seva tercera oficina de nou model a la ciutat de Reus

Tarragona  -  24/09/2019  -  15:32

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han assistit a l'acte d'inauguració




El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, han inaugurat l'oficina Store Plaça de les Oques en un acte que va tenir lloc ahir i al que van assistir un centenar de clients.

La Store Plaça de les Oques és la tercera oficina de nou model a la ciutat de Reus. El nou punt d'atenció es suma a les Store Pintor Fortuny i Store La Pastoreta.

Durant l'acte, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha agraït a CaixaBank la seva aposta per la ciutat en la implantació del nou model d'oficina que té com a objectiu oferir el millor servei als clients de la capital del Baix Camp. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que "des de CaixaBank apostem, a través de la nostra xarxa d'oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients".

CaixaBank té avui més de 300 oficines d'aquest model al territori espanyol. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l'experiència del client dins de l'oficina.

La nova oficina Store Plaça de les Oques, situada a l'Avinguda Doctor Vila-seca, 1, va obrir portes el passat 1 d'agost. Store Plaça de les Oques disposa d'una superfície de prop de 450 m2, compta amb 12 empleats i gestiona més de 10.000 clients.

Innovació, transparència i proximitat

CaixaBank aspira amb aquest nou model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. En aquest nou model d'oficina Store es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanya i ajuda al client en l'ús dels caixers d'última generació situats a l'oficina per a que els empleats es centrin en la gestió de les operacions de valor. En aquest sentit, els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per part d'un empleat que els guia en funció de les seves necessitats.

A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre ambdós, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

Lideratge en innovació de CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder en banca detallista a Espanya i un dels més importants de Portugal, amb 15,6 milions de clients en el mercat ibèric i la major xarxa comercial de la península.

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que té la major base de clients digitals d'Espanya (6,3 milions). A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com ara la creació dels primers caixers que permeten fer reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte escollit com un dels Projectes Tecnològics de l'any als Tech Project Awards de la revista The Banker.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs més ben valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals. El 2019, l'entitat ha estat reconeguda com la Millor Transformació Bancària a l'Europa Occidental per la revista Euromoney, i el Banc més Innovador de l'Europa Occidental per revista nordamericana Global Finance. A més, ha estat reconeguda com a la millor entitat de Banca Privada del món per la seva comunicació a clients, als Wealth Tech Awards de la revista PWM, del grup Financial Times.


Autor: Redacció


#reus #caixabank


#reus #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...