Notícies més llegides




Esports


Girona

Es presenta el Circuit Gironí de Cros per a la temporada 2019/2020

Esports  -  08/10/2019  -  15:01

El calendari a la Selva serà: Santa Coloma (3de novembre), Sant Hilari (10 de novembre), Riudellots (24 de novembre), Vidreres (12 de gener) i Caldes de Malavella (19 de gener)




La sala Carles Raholade l'edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona ha acollit aquest dimarts, 8 d'octubre, al matí la presentació del Circuit Gironí de Cros 2019-2020. L'acte ha comptat amb la participació del representant territorial del Consell Català de l'Esport, Josep Pujols; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el diputat d'Esports, Jordi Masquef; el regidor d'Esports de Calonge i Sant Antoni, Salvador Miquel; i un representant de la Federació Catalana d'Altetisme, Esteban Jiménez. Enguany, Àngel Mullera atleta del Club Atletisme Lloret La Selva ha apadrinat la competició.

La primera prova del Circuit Gironí de Cros tindrà lloc a Olot el pròxim 27 d'octubre, i la darrera es realitzarà el 19 de gener a Caldes de Malavella, dia en què es farà el Campionat de Catalunya de Relleus Mixtos. Pel que fa la Cloenda del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva es farà el dia 12 de gener aVidreres. La resta de les proves que formen part del calendari del circuit de la temporada 2019/2020 són: Santa Coloma de Farners, el 3 de novembre; Sant Hilari Sacalm, el 10 de novembre; Girona, el 17 de novembre; Riudellots de la Selva, el 24 de novembre; i Banyoles, el 15 de desembre.

El responsable del Consell Català de l'Esport, Josep Pujols, ha assenyalat durant la presentació que "tots els atletes de Girona esperen l'inici del Circuit Gironí de Cros, ja que per a ells és el començament de la pretemporada". Pujols també ha indicat que "tenim participants que s'hi apunten sempre, i altres que s'hi van incorporant".

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l'impacte econòmic que representa una cita d'aquestes característiques per a les poblacions que organitzen alguna d'aquestes proves del circuit. I és que, tal com ha explicat, "en la darrera edició va venir gent de poblacions llunyanes com Lleida o Tarragona. És a dir, que vénen participants que es queden a dormir, mengen i fan turisme per la zona i això evidentment repercuteix positivament al municipis".

En el calendari presentat aquest dimarts al migdia també s'hi inclou la celebració del 29è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i del 16è Trofeu Diputació de Girona. "Hi ha molta feina al darrere de l'organització de la competició, però sempre hi volem ser perquè potenciem l'esport i, a més, hi ha un impacte econòmic als municipis que acullen les curses", ha reiterat Salvador Balliu durant el seu parlament. De fet, la comarca de la Selva té cinc seus, i tres d'aquestes són les més veteranes del Circuit Gironí de Cros.

Per altra banda, el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, ha volgut destacar la col·laboració amb totes les administracions per consolidar aquest circuit i que sigui un referent a tot el territori català. En aquest sentit, Masquef ha instat "a continuar treballant com fins ara perquè les comarques gironines continuen essent el referent que és en la modalitat de cros".

Per la seva banda, Esteban Jiménez, tècnic de la Federació Catalana d'Atletisme, ha assegurat que "tots aquells atletes que tenen com a objectiu fer alguna cosa important durant la temporada participen en algun dels cros".

L'atleta Àngel Mullera -Bouba Sabally i Santiago Catrofe han arribat a l'hora d'atenció als mitjans- ha apadrinat la presentació del Circuit Gironí d'enguany i ha destacat la bona feina que es fa des de les comarques gironines i concretament des del món local. En aquest sentit, ha agraït públicament la tasca dels consells esportius de les comarques gironines i, alhora, el suport que han tingut des de sempre de les institucions gironines. En l'àmbit esportiu, ha donat a conèixer quines són les seves aspiracions en els cros gironins.


Autor: Redacció


#cros


#cros





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...