Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

La Policia Municipal de Girona deté tres persones per un delicte consumat i tres delictes en grau de temptativa de robatori amb força a l'interior d'un domicili

Actualitat Girona  -  13/12/2019  -  15:23

Una patrulla d'agents no uniformats del pla preventiu de proximitat va veure l'actitud sospitosa de tres homes quan sortien d'una escala de veïns




La Policia Municipal de Girona va detenir al migdia d'ahir Lasha T. de 33 anys, veí de Badalona, i Demuki K., de 32 anys, i Leri G., de 41 anys, sense domicili conegut, tots de nacionalitat georgiana, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i tres en grau de temptativa a l'interior de domicilis.

Una patrulla d'agents no uniformats, que patrullaven pel barri de Sant Narcís en el marc del pla preventiu de proximitat de la Policia, van observar tres homes vestits completament de negre que caminaven pel carrer del Castelló de la Plana en actitud controladora i mirant a l'interior de les portes dels edificis. Aquest fet va posar en alerta els agents que van decidir fer un seguiment dels tres sospitosos.

Finalment, després d'una estona de seguiment, els policies van observar com entraven en una escala de veïns del mateix carrer i en sortien precipitadament al cap de poca estona. Davant aquesta actitud van aturar-los, es van identificar com a policies i els van demanar els motius pels quals havien entrat a l'edifici.

Veient que les respostes que donaven no semblaven coherents, els van identificar i escorcollar, al mateix temps que van demanar suport d'altres unitats properes. Fruit de l'escorcoll practicat, els agents van trobar que els sospitosos duien amagats per diferents parts del cos i de la roba un plàstic semirígid dels que usualment utilitzen els delinqüents per obrir portes, dos tornavisos, una llima, 23 claus del tipus rossinyol, un parell de guants i dos paquets de tovalloletes humides. Així mateix, se'ls van comissar divises, joies i material de telefonia mòbil.

Tot seguit es va constatar que havien forçat les portes de tres pisos de l'edifici sense que haguessin pogut entrar-hi, motiu pel qual van quedar detinguts. Gestions posteriors van permetre esbrinar que un dels detinguts, Leri G., havia donat una identitat falsa i tenia un requeriment policial pendent. També es van relacionar les joies que se'ls havien comissat amb un robatori que havia tingut lloc aquell mateix matí al carrer de Botet i Sisó.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...