Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Dilluns s'obren les inscripcions per a la nova programació d'hivern dels espais joves de Girona

Actualitat Girona  -  14/12/2019  -  15:32

L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove ofereixen una cinquantena d'activitats entre el gener i el març del 2020


Activitat L'Estació Espai Jove 2019

Activitat L'Estació Espai Jove 2019



Dilluns vinent, dia 16 de desembre, s’obriran les inscripcions de les activitats que s’han programat a L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove entre els mesos de gener i març de 2020. Es tracta d’un total de cinquanta propostes que inclouen cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, debats, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques, entre d’altres.

L’Estació Espai Jove se centrarà bàsicament en donar eines al jovent per afrontar amb garanties aquells moments en què han de prendre decisions transcendents per al seu futur. En aquesta línia es presenten diferents activitats com la desena edició del cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón” o la 30a edició de Mostrar’t, un projecte iniciat l’any 2007 que ja ha acollit un total de 128 propostes artístiques al llarg d’aquests anys.

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Cal destacar-hi, però, projectes com la Ràdio Atòmica o el seu grup de conversa en català. Pel que fa a la formació, Els Químics oferirà novament tallers d’èxit escolar i orientació acadèmica.

Per la seva banda, El Güell Espai Jove ha dissenyat diferents accions per fomentar la formació, la participació i l’ocupació dels joves del barri de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís. Entre aquestes cal destacar les formacions professionalitzadores, un gran nombre de cursos i tallers, activitats lúdiques i esportives o les sortides del grup excursionista jove.

Tota la programació d’activitats és gratuïta i les inscripcions es podran fer en línia a partir de dilluns. El conjunt d’activitats es pot consultar a les webs següents:

www.girona.cat/estacio

www.girona.cat/quimics

www.girona.cat/guell


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...