Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú celebra aquest cap de setmana la festa petita

Besalú, Vila Comtal  -  13/01/2020  -  15:57

La festa de Sant Vicenç inclou la presentació d'un llibre i de les vares municipals restaurades per l'artista Kel Domènech


Festa Petita de Besalú

Festa Petita de Besalú



Besalú celebra aquest cap de setmana la tradicional Festa de Sant Vicenç, la festa petita. Com cada any, la cultura tindrà un paper destacat en la programació, amb propostes per a tots els gustos.

La programació arrencarà dissabte a les 11, amb el taller "Aprèn a llegir les pedres", per a infants a partir de set anys. L'activitat va a càrrec de Kel Domènech i Joan Frigola i cal inscripció prèvia a l'oficina de turisme o la biblioteca municipal.

A partir de les 12.30 la sala d'actes de l'ajuntament acollirà la presentació de les vares municipals restaurades per l'artista Kel Domènech, i després hi haurà vermut per a tothom. També a la sala d'actes del consistori, però a les 5, el musicòleg Xavier Pallàs presentarà el llibre "Campanes i campanars de Besalú".

Finalment, al vespre, el restaurant Can Quei serà l'escenari del sopar de dones. El preu és de 20 euros i la inscripció es pot formalitzar fins dijous 16 a la biblioteca o a l'oficina de turisme.

Diumenge a les 12, hi ha previst l'ofici solemne a l'Església de Sant Vicenç amb l'acompanyament de la cobla la Principal d'Olot, que després interpretarà dues sardanes a la placeta de Sant Vicenç. La Principal d'Olot també oferirà a les cinc de la tarda una audició de sardanes a la plaça de la Llibertat.


Autor: Redacció


#besalu #festapetita #lagarrotxa


#besalu #festapetita #lagarrotxa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...