Notícies més llegides



Salut


Blanes

Aquest divendres comencen a ingressar a un hotel els pacients lleus amb COVID-19 dels hospitals de Blanes i Calella

Salut  -  02/04/2020  -  18:49

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també ha previst que s'hi puguin acollir pacients d'atenció primària del territori que ho necessitin, des de Canet fins a Tossa de Mar


Hotel Oasis Park de Calella / Agoda

Hotel Oasis Park de Calella / Agoda



La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que a partir d'aquest proper divendres començaran a derivar els primers pacients lleus amb la COVID-19 a l'Hotel Oasis Park de Calella, formant part del projecte 'Hotels Salut'. En aquest establiment s'hi ingressaran pacients procedents tant de l'Hospital Comarcal de Blanes com de l'Hospital Sant Jaume de Calella, així com també s'hi podran acollir els d'atenció primària del territori que ho necessitin, des de Canet i fins a Tossa de Mar.

Amb aquesta mesura, es podrà alleugerir la càrrega assistencial dels centres hospitalaris i el recurs es destinarà a dues tipologies de pacients. Per un costat, pacients lleus i amb autonomia que estan finalitzant el tractament a l'hospital i han de continuar aïllats, però no poden fer-ho a casa seva per dificultats del seu entorn; i per l'altre, persones amb simptomatologia lleu que no estan ingressades però no tenen garantit un aïllament en condicions.

Tots aquests pacients seguiran tenint un seguiment assistencial a càrrec de professionals de l'Atenció primària de la Corporació, i l'equip constarà d'un professional de Medicina de Família, una infermera i una auxiliar d'infermeria, així com també hi haurà personal administratiu per a la coordinació dels serveis. A l'hotel s'han adequat un total de 3 plantes amb 15 llits cadascuna, però inicialment només se n'obrirà la primera.

A mesura que les necessitats de cada moment ho vagin requerint, es valorarà la possibilitat d'obrir la resta de plantes. D'altra banda, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es farà càrrec de la logística hotelera, com ara la bugaderia, la cuina, la neteja i també de la vigilància. Aquest recurs hoteler a disposició de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Calella, el Gremi d'Hotelers del Maresme i la Família Coll.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes #calella





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...