Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona garanteix la mobilitat accessible per arribar al CAP de Taialà

Actualitat Girona  -  11/08/2020  -  12:13

El consistori ha rebaixat la vorera de l'encreuament entre els carrers de Mas Catofa i de la Modeguera Gran en el marc de les actuacions de pressupostos participats del 2019




L'Ajuntament de Girona ha finalitzat les obres de rebaix de la vorera de la cantonada entre el carrer de Mas Catofa i el carrer de la Modeguera Gran, que ha de facilitar l'accés de les persones amb mobilitat reduïda al CAP de Taialà. Es tracta d'una de les propostes escollides pels veïns i veïnes del barri de Mas Catofa en la consulta dels pressupostos participats del 2019.

Amb aquesta actuació, que té un cost de 18.775 euros (IVA inclòs), la ciutat compta amb un recorregut totalment accessible entre dos equipaments rellevants pels veïns i veïnes de la zona, el centre d'atenció primària del barri i el Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

"Cada any destinem recursos a la millora de l'accessibilitat de les voreres i passos de vianants de la ciutat, amb obres als diferents barris. En aquest cas, i gràcies als pressupostos participats, hem pogut accelerar un projecte molt important per al sector de l'Esquerra del Ter i hem aconseguit que l'accés a un equipament tan important com el CAP sigui completament accessible", ha explicat la regidora de Mobilitat i Via Pública de l'Ajuntament de Girona, Marta Sureda.

A més, a través dels projectes de pressupostos participats dels anys 2016, 2017 i 2018, al barri de Mas Catofa pràcticament la totalitat de passos de vianants són adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...