Notícies més llegides



Salut


Blanes

Els hospitals de Blanes i Calella sumen 97 pacients ingressats per COVID, un nombre similar a l'abril

Salut  -  06/11/2020  -  09:15

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 32 persones, 6 més que fa tres dies, i 65 a Calella: 42 a l'hospital i 23 al sociosanitari


Hospital Comarcal de Blanes

Hospital Comarcal de Blanes



La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació amb l'afectació de la COVID als seus centres sanitaris mostra uns nivells similars als que hi havia el passat mes d'abril. En l'actualitat, hi ha 97 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 17 més que al darrer comunicat. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 27 persones, i 1 està confinada en quarantena per contacte estret.

A l'Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 32 persones ingressades per COVID, 6 més que en l'anterior recompte, després que hi ha hagut 12 nous ingressos, 5 altes i 1 defunció. En relació a les altes, dos dels pacients han estat traslladats al sociosanitari de Calella. Per la seva banda, als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 65 pacients: 42 estan ingressats a l'hospital i 23 al sociosanitari.

Respecte al darrer recompte a l'Hospital de Calella hi ha hagut 21 ingressos, 11 altes –de les quals 2 són trasllats a altres centres sanitaris, 2 al sociosanitari de Calella- i 3 defuncions. Pel que fa a l'Hospital Sociosanitari de Calella, respecte el darrer recompte de fa tres dies, s'han registrat 4 ingressos. Corresponen a pacients positius amb necessitats sociosanitàries que estaven en plantes de medicina interna de Blanes i Calella. D'altra banda, s'han registrat 3 defuncions.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públic CatSalut corresponents a aquest passat dimecres a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total de 338 persones ingressades per COVID, 35 més que fa cinc dies, així com 66 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), 3 més que en l'anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 28.508 persones, i han mort per aquesta malaltia 929 persones, 27 més que en l'anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l'actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé hi ha hagut una davallada a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 848, mentre que en l'anterior actualització era de 930. Blanes també continua a la zona alta pel risc de rebrot, i ha augmentat lleugerament respecte fa cinc dies: ara és de 752, quan en l'anterior actualització era de 734.


Autor: Redacció


#blanes #coronavirus


#blanes #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...