Notícies més llegides




Catalunya Nord


Perpinyà

L’actualitat catalana es fa un lloc a France 3

Catalunya Nord  -  29/01/2021  -  17:09

La periodista Júlia Taurinyà és l’encarregada de presentar aquest espai, de set minuts de durada i emmarcat en el projecte de “regionalització” de la cadena


France3 desconnexió local

France3 desconnexió local



La televisió pública de França, France 3, compta des d’ahir amb informació específica de Catalunya a través del nou espai informatiu France 3 País Català. Amb l’objectiu de fomentar la proximitat informativa, la cadena ha impulsat a partir d’aquesta setmana un nou format d’informatius en el marc del que anomena com a “regionalització”, mitjançant informacions específiques de cada regió que apareixen a partir de dos quarts de set de la tarda. 

En el cas de France 3 País Català, l’espai estarà presentat per la periodista Júlia Taurinyà i s’emetrà cada dijous a partir de les 18:53. En total, seran set minuts suplementaris, en llengua francesa, tot i que hi haurà alguna informació en català, que explicaran notícies vinculades amb la Catalunya del Nord, però també amb el Principat. “Hem decidit amb tot l’equip de France 3 d’aprofitar aquests minuts per parlar de l’actualitat catalana, i estarà visible a tota la regió d’Occitània”, va explicar Taurinyà a Ràdio Arrels. 

Amb relació als continguts, la mateixa Taurinyà detallava a l’emissora nord-catalana que més enllà d’informació merament esportiva, també hi haurà espai per un reportatge d’uns dos minuts de durada, aproximadament, sobre un tema d’actualitat, sigui de la Catalunya del Nord o del Sud. “És una bona manera per explicar tot el que passa a la Catalunya del Sud, perquè fins ara France 3 no teníem espai, era bastant limitat; és una oportunitat interessant per poder fer entendre tot el que passa a l’altre costat de la frontera”, afegia la periodista. 

Fins fa poc, la desconnexió es feia a Montpeller, i des d’allà deixaven aproximadament uns dos minuts de nova desconnexió a Perpinyà dedicada a la informació merament local. Amb aquest nou format, per tant, es realitza un pas endavant en la difusió de la informació catalana.


Autor: Redacció


#perpinya #france3


#perpinya #france3





Comentaris (1)

Joan Carles Mateu Pascual 2021-01-29 19:35:59

Es poc temps per parlar de coses locsls. Abans a ka Catalunya Sud. Teniem 30 minuts a tve de coses locals. Per alguna cosa es comença.



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...