Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

L'Ajuntament de Banyoles instal·la nou enllumenat en un tram de la futura via verda

Pla de l'Estany  -  02/03/2021  -  14:36

La nova il·luminació tipus led és més eficient energèticament i ha suposat una inversió de prop de 26.000 euros


Nou enllumenat

Nou enllumenat



L'Ajuntament de Banyoles ha instal·lat un nou enllumenat a la futura via verda, en el tram entre la carretera de Vilavenut i l'avinguda de la Farga. També s'ha renovat la il·luminació als carrers Progrés, Nostra Senyora del Collell i Pedreres. Les dues actuacions han suposat una inversió de prop de 47.000 euros.

Coincidint amb la construcció de la nova via verda que creuarà Banyoles, el consistori ha instal·lat una nova il·luminació en el tram d'aquesta via entre la carretera de Vilavenut i l'avinguda de la Farga, que transcorre paral·lela a la riera de Canaleta. Les obres de la via verda, que executa la Diputació de Girona, encara no estan acabades.

El nou enllumenat és tipus led i més eficient energèticament i, a partir de la mitjanit, disminueix la intensitat de la il·luminació. A més, s'ha instal·lat un nou sistema de control de l'enllumenat que en un futur permetrà regular cada punt d'il·luminació independentment i controlar-ne la intensitat i millorar l'estalvi energètic. L'actuació ha suposat una inversió de 25.814,94 euros.

A banda d'aquesta intervenció, també s'ha renovat l'enllumenat als carrers Progrés, Nostra Senyora del Collell i Pedreres. En aquests carrers s'han substituït els punts d'il·luminació per altres de més eficients energèticament amb llum tipus led. A més, també s'ha instal·lat el nou sistema de control de l'enllumenat per regular independentment els punts d'il·luminació. La renovació de l'enllumenat ha suposat una inversió de 21.012,60€.

La intervenció continuarà amb la renovació de l'enllumenat al carrer Rec de Guèmol, on també se substituiran els punts d'il·luminació per altres tipus led més eficients energèticament.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...