Notícies més llegides




Esports


Barcelona

La Volta col·labora amb l'associació 'En tus Zapatos' per donar suport als infants amb una malaltia renal

Esports  -  05/03/2021  -  15:15

L'acord vol aprofitar la celebració de la cursa per ampliar el reconeixement de les accions que realitza l'entitat, així com transmetre la vessant més social de la prova




La Volta Ciclista a Catalunya col·laborarà amb l'Associació "En tus Zapatos" amb l'objectiu d'ampliar la promoció de les accions que realitza aquesta entitat dedicada a donar suport als nens que pateixen una malaltia renal crònica, així com als que es troben a l'espera de rebre un trasplantament o bé ja l'han rebut, i al seu entorn familiar més pròxim.

D'aquesta manera, durant l'edició 100 de la Volta, que se celebrarà del 22 al 28 d'aquest mes de març, es podrà veure la imatge corporativa de "En tus zapatos" en elements com tanques promocionals que formen part de la infraestructura de la cursa.

Amb aquest acord es vol aprofitar la repercussió mediàtica de la Volta per difondre la tasca que realitza "En tus zapatos" en favor dels infants que pateixen una malaltia renal i als seus familiars. L'entitat, que no té ànim de lucre, impulsa diversos programes per tal d'oferir una atenció integral, que acompanyi en els moments d'ansietat i d'estrès als quals es veuen sotmesos diàriament, tant en l'entorn hospitalari com en situacions de la vida quotidiana. Uns valors de solidaritat que coincideixen amb els que també vol transmetre la Volta, que enguany arriba a una edició molt especial, la número 100.

"Volem agrair i destacar el gran compromís de l'equip humà que configura la Volta per visibilitzar institucions com la nostra. Citant la frase de Mahatma Ghandi: 'Sigues el canvi que desitges veure al món', i gràcies a la Volta estem més a prop d'aconseguir-ho, transformant la vida de molts nens i nenes i les seves famílies", ha destacat Sol López, presidenta de "En tus zapatos".

Per la seva part, Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, ha comentat que "durant la setmana del 22 al 28 de març, la Volta serà l'epicentre mundial del ciclisme i aquest ressò mediàtic ajudarà a impulsar el reconeixement a la feina que fa "En tus zapatos", a la vegada que transmetrà la vessant més social i compromesa de la cursa".

Després de l'obligada suspensió de l'any passat a causa de la pandèmia de Covid-19, la Volta tornarà a reunir aquest 2021 a l'elit del ciclisme mundial per les carreteres catalanes. Per a aquesta edició s'ha preparat un recorregut molt atractiu, tant per als corredors com per als aficionats al ciclisme i a l'esport en general.


Autor: Redacció


#lavolta


#lavolta





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...