Notícies més llegides




Esports


Calella

Andreas Kron comença la Volta amb sorpresa

Esports  -  22/03/2021  -  19:22

El danès Andreas Kron (Lotto-Soudal) s'imposa en l'esprint reduït d'un grup d'escapats per vestir-se a Calella com a primer líder de l'edició 100 de la Volta a Catalunya, que demà començarà a definir la seva classificació general amb una contrarellotge a Banyoles


Volta ciclista a Catalunya / Namuss Films

Volta ciclista a Catalunya / Namuss Films



L'edició número 100 de la Volta Ciclista a Catalunya ha començat amb sorpresa. El jove danès Andreas Kron (Lotto-Soudal), de 22 anys, ha estat el vencedor de la primera etapa, de 178,5 quilòmetres amb sortida i arribada a Calella, per situar-se com a líder després de guanyar l'esprint d'un grup tardà d'escapada, superant al veterà Luis León Sánchez (Astana) abans d'una jornada de contrarellotge que començarà a definir la general.

La jornada inicial de la cursa catalana ha estat, com sempre, exigent amb un recorregut de mitja muntanya pel Montseny, incloent-hi les dificultats del Port de Les Guilleries (2ª categoria), el Port de Santa Fe del Montseny (1ª categoria) i el Port de Collsacreu (3ª categoria), que han fet patir a més d'un dels noms il·lustres que es presentaven a la línia de sortida d'aquesta edició històrica de la Volta.

Després d'un inici ràpid d'etapa, s'han destacat un grup de quatre escapats amb Sylvain Moniquet (Lotto-Soudal), Natnael Berhane (Cofidis), Rein Taaramäe (Intermarché-Wanty-Gobert Mat Riaux) i Gotzón Martín (Euskaltel-Euskadi) que s'han consolidat amb un avantatge de 4 minuts durant la primera meitat d'etapa malgrat la insistència d'equips com Kern Pharma per tenir presència al grup.

L'equip Bora-hansgrohe controlava el grup buscant una arribada favorable per al triple campió del món Peter Sagan, però la cursa s'ha endurit a l'ascens a Santa Fe del Montseny amb un fort ritme de Movistar Team, que ha fet tallar a Sagan i ha posat en problemes a noms importants com Richie Porte (Ineos-Grenadiers) o Joao Almeida (Deceuninck-Quick Step), que han patit punxades inoportunes. Finalment, l'eslovac ha perdut totes les seves opcions a guanyar l'etapa mentre que l'escapada també era atapada pel pilot, només resistint el belga Sylvain Moniquet (Lotto-Soudal) en un esforç que li ha valgut el lideratge en la classificació de la muntanya.

Finalment, la pujada al Port de Collsacreu ha estat decisiva, amb diversos atacs que han acabat resultant amb un grup d'escapada amb Lennard Kämna (Bora-hansgrohe), Luis León Sánchez (Astana), Andreas Kron (Lotto-Soudal) i Rémy Rochas (Cofidis), que s'han acabat jugant l'etapa en un esprint reduït amb 16 segons d'avantatge sobre el pilot principal, format per una vuitantena de ciclistes, amb triomf per al més jove del grup, primer líder de la Volta 100.

Demà serà el torn d'una contrarellotge individual al Pla de l'Estany (Banyoles) de 18,5 quilòmetres en la segona etapa que ha de començar a definir la classificació general entre els principals aspirants al triomf final.

 



#calella #lavolta


#calella #lavolta





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...