Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

CaixaBank participa a “Girona, Temps de Flors. A cel obert” amb el muntatge “Tot anirà bé”

Actualitat Girona  -  10/05/2021  -  16:40

L’entitat financera és un dels principals patrocinadors de l’esdeveniment que té lloc a la ciutat fins al 16 de maig


CaixaBank Temps de Flors

CaixaBank Temps de Flors



CaixaBank participa enguany a “Girona, Temps de Flors. A cel obert” amb el muntatge “Tot anirà bé”, situat a la cantonada del pont de Pedra amb el carrer de Santa Clara. Aquest matí ha tingut lloc la presentació del projecte de l’entitat financera, un dels principals patrocinadors de l’esdeveniment. L’acte ha comptat amb l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el director comercial de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Josep M. González, i la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

“El primer cap de setmana de Temps de Flors ha estat un èxit gràcies a la feina de tots els voluntaris i voluntàries que treballen gairebé tot l’any per dur a terme la mostra floral, i evidentment gràcies també a entitats col·laboradores com CaixaBank que participa a l’esdeveniment d’una manera activa des de fa molts anys”, ha afirmat l’alcaldessa de Girona.

El muntatge consisteix en unes lletres de grans dimensions que configuren la paraula “Girona” i que donen la benvinguda a les persones visitants a la mostra floral. El projecte és obra d’Eduard Maynegra, Alex Segura i Flors Laguarda.

L’alcaldessa ha aprofitat l’ocasió per fer balanç del primer cap de setmana de Temps de Flors. Aproximadament unes 73.000 persones han visitat l’espai perimetral del Barri Vell. En concret, el dissabte van passejar pel centre històric de la ciutat 35.000 persones i el diumenge, 38.000. “Fem una valoració molt positiva de l’inici de la mostra floral. Tots els dispositius que vam preveure per controlar l’aforament i perquè els trajectes fossin segurs s’estan complint. També ha estat un èxit quant a la dinamització econòmica, tant des de l’hostaleria com des dels comerços que estan tenint uns bons resultats. Aquest és un dels principals objectius de la mostra: que a Girona puguem reactivar tots els sectors econòmics més ràpid”, ha subratllat Madrenas.


Autor: Redacció


#girona #tempsdeflors


#girona #tempsdeflors





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...