Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona detenen catorze persones per tràfic de substàncies estupefaents en quatre pisos de Girona

Actualitat Girona  -  21/06/2021  -  18:49

En l'operatiu s'han comissat 1.100 grams de marihuana preparada per a la venda i 250 grams de cocaïna




Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Girona han detingut avui catorze homes d’entre 16 i 49 anys, de nacionalitat marroquina i guineana, veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

A mitjans de febrer, gràcies al servei de policia de proximitat de la Policia Municipal de Girona, que permet un contacte directe amb la ciutadania i establir relacions de confiança i proximitat amb els veïns i veïnes, es va recollir informació proporcionada pels mateixos residents, pels comerços i establiments de la zona, sobre un possible tràfic de drogues en alguns pisos.

També es va poder obtenir informació gràcies al contacte directe i proper amb l’Associació de Veïns de Can Gibert del Pla i amb les reunions establertes amb l’entitat que van portar a la Policia Municipal i als Mossos de Girona a confirmar aquesta possible compravenda de substàncies estupefaents en quatre pisos ocupats de forma il·legal, situats als carrers del Puigneulós i del Riu Güell del municipi. Les vendes tenien lloc habitualment als pisos o a la via pública i generaven alarma social entre els veïns i veïnes del barri.

Aquesta matinada els mossos han fet una entrada i perquisició amb autorització judicial als pisos esmentats. En aquest dispositiu hi han participat efectius de la Unitat d’Investigació de Girona, l’Àrea Regional de Recursos Operatius, la Unitat Canina i la Policia Municipal de Girona.

En el marc de l’actuació s’han intervingut un total de 1.100 grams de marihuana i 250 grams d’una substància blanca presumptament cocaïna en pols. També s’han comissat 2.480 euros fraccionats en petits bitllets, bàscules de precisió i estris per elaborar les dosis per a la venda al detall.

Els catorze homes han quedat detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de substàncies estupefaents. Onze dels detinguts, la majoria amb antecedents, passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i la resta seran citats per l’autoritat judicial.


Autor: Redacció


#girona #mossos


#girona #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...