Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, en 5,5 milions de cupons de l'ONCE

Actualitat Girona  -  06/07/2021  -  12:12

Aquest cupó pertany a la sèrie 'Tú eres importante', que l'ONCE dedica als hospitals de referència de les 50 províncies i les dues ciutats autònomes




Aquest matí Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya i Fran Rodríguez, director de l'agència de l'ONCE a Girona, han lliurat a la doctora Glòria Padura, directora de l'Hospital Josep Trueta, una imatge emmarcada del Cupó que l'ONCE dedica, el proper dijous 15 de juliol, a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta. També ha assistit el venedor de l'ONCE Isidre Soria.

Aquest cupó pertany a la sèrie 'Tú eres importante', que l'ONCE dedica als hospitals de referència de les 50 províncies i les dues ciutats autònomes. 5,5 milions de cupons difondran per tot l'Estat la imatge d'aquest centre hospitalari que és el de referència de la regió sanitària de Girona.

La sèrie 'Tú eres importante', formada per 52 cupons, té l'objectiu és difondre la tasca que realitzen els grans hospitals públics d'Espanya per a millorar la salut de milions de persones i les magnífiques trajectòries que han quedat de manifest durant la pandèmia provocada per la Covid-19. A Catalunya també ha format part d'aquesta col·lecció l'Hospital Clínic de Barcelona (10/12/20) i posteriorment ho faran l'Hospital Arnau de Vilanova (Lleida) i l'Hospital Joan XXIII (Tarragona).

El Cupó Diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar "La Paga" de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d'ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l'instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE i establiments autoritzats.


Autor: Redacció


#girona #hospital #trueta #once


#girona #hospital #trueta #once





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...