Notícies més llegides




Tarragona


Reus

CaixaBank finança equips de recàrrega ràpida i un vehicle elèctric a l'empresa Etecnic de Reus

Tarragona  -  28/07/2021  -  13:25

L'entitat financera i l'empresa reusenca formalitzen un lísing per valor de 30.000 euros per adquirir un cotxe elèctric i millorar així l'impacte ambiental de l'empresa Etecnic




CaixaBank finançarà l'adquisició d'un vehicle elèctric i de diversos equips de recàrrega ràpida per part de l'empresa Etecnic de Reus amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica d'aquesta companyia de la capital del Baix Camp.

L'entitat bancària i l'empresa reusenca han formalitzat un lísing per valor de 30.000 euros per adquirir un cotxe elèctric Volkswagen ID3 i millorar així l'impacte ambiental de la gestió empresarial d'Etecnic.

En l'àmbit de la sostenibilitat, d'altra banda, també s'han finançat diversos equips de recàrrega ràpida de l'empresa que permeten recarregar vehicles elèctrics en llocs públics, aparcaments o seus d'empreses.

Etecnic treballa projectes 360º d'infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics en tot el seu procés: la consultoria, l'estudi i projecte de l'estació de recàrrega i mobilitat elèctrica, la pròpia instal·lació, el software de gestió EVcharge, el manteniment per garantir-ne una llarga durada i el servei d'atenció a l'usuari 24/h.

L'empresa reusenca ofereix punts de recàrrega per instal·lar en estacions de servei, espais públics, aparcaments col·lectius i empreses privades. En total, ja n'ha instal·lat més de 630 a tot el territori.

Etecnic va néixer l'any 2015 i té com a objectiu contribuir a l'avenç de la mobilitat elèctrica sostenible amb projectes de màxima qualitat i garantia, liderar la gestió de recàrrega y control energètic dels vehicles amb les seves aplicacions, inspirar fabricants i instal·ladors perquè se sumin al projecte de mobilitat sostenible i ser un model de qualitat per altres integrants del sector de la mobilitat elèctrica.

CaixaBank, compromesa amb la sostenibilitat

CaixaBank és una de les entitats financeres més compromeses amb la sostenibilitat, atès que el seu Pla de Banca Socialment Responsable recull cinc importants principis d'actuació que suposen una contribució directa als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. L'entitat secunda, mitjançant la seva activitat, iniciatives i projectes respectuosos amb el medi ambient, que contribueixin a prevenir i mitigar el canvi climàtic, a impulsar la transició cap a una economia baixa en carboni i el desenvolupament social.

El banc ha mobilitzat el 2020 més de 12.000 milions d'euros en finançaments sostenibles, amb més de 2.000 milions d'euros formalitzats en finançaments verds i més de 3.000 milions formalitzats en finançaments lligats a variables ASG, on destaquen els objectius sobre variables de tipus mediambiental, com la reducció d'emissions o l'eficiència energètica. A més, CaixaBank ha participat en l'emissió de 13 bons verds, sostenibles o socials, amb un import global de 7.500 milions d'euros. A tancament del 2020, CaixaBank s'ha posicionat com el 5è banc a nivell europeu i 9è a nivell mundial en préstecs verds i sostenibles a les League Tables Top Tier per volum, segons Refinitiv.

Fins a dia d'avui, CaixaBank ha emès set bons en suport dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, i és el banc europeu amb el major volum d'emissions de crèdit ASG en euros: quatre bons verds i tres bons socials, per un valor total de 6.000 milions d'euros i 500 milions de lliures.


Autor: Redacció


#reus #caixabank


#reus #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...