Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


bESALÚ

Circusland celebrarà el seu primer aniversari amb 'La Quina del Circ' a Besalú

Besalú, Vila Comtal  -  25/11/2021  -  15:19

El proper 19 de desembre una quina singular amb actuacions de circ i cantaires populars


Quina a Besalú

Quina a Besalú



El tercer cap de setmana de desembre farà un any de la inauguració de Circusland, el Palau internacional de les Arts del Circ a Besalú. Els promotors de l’equipament cultural han decidit festejar l’efemèride amb una activitat ben pròpia d’aquelles dates: una quina que, per a l’ocasió, tindrà un ambient ben circense.

Fins a tres atraccions internacionals s’intercalaran entre les 12 quines cantades. Es tracta del cèlebre malabarista Rafael de Carlos, una de les màximes figures del prestigiós Circ Nacional de Cuba i referència mundial en la seva disciplina; de l’enigmàtic faquir Testa capaç, d’entre altres fites inversemblants, d’aixecar una bombona de butà sostinguda per ganxos clavats a les parpelles i el jove guineà Papi Flex, el contorsionista extrem mereixedor d’un passi d’or a Got talent 2019.

D’altra banda els “lloros” de la quina, nom que reben tradicionalment els cantaires del joc, seran l’olotina Mariona Comellas, popular reportera dels informatius de Televisió de Catalunya; Merche Mar, la carismàtica vedette d’El Molino de Barcelona i Genís Matabosch, director i presentador del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona. Els dies previs a la quina, el Pavelló municipal de l’U d’octubre de Besalú, l’espai que acollirà l’activitat, es decorarà, entre d’altres elements, amb més de cinc mil banderins i sobre la seva pista s’hi instal·laran dos escenaris: un per a rebre els cantaires i l’altre, circular i al bell mig, per a les atraccions de circ.

Avui s’ha obert la venda anticipada dels 1.260 cartrons que poden adquirir-se a través del nou web www.QuinadelCirc.com, al telèfon 972505317 (tots els dies d’11 a 19h) i a la taquilla de Circusland (Plaça Prat de Sant Pere, 15 de Besalú, de dijous a diumenge, d’11h a 19h). El preu de cada cartró únic (vàlid per les 12 quines) varia depenent de la data que es comprin: així si es compren al novembre costen 12€, fins al 12 de desembre, 13€; la setmana de la quina, 14€ o el mateix dia 15€. Enmig dels premis tradicionals a les quines (des de paneres a pernils) se’n sortejaran d’altres com entrades per Circusland o el Gran Circ de Nadal; patinets elèctrics o, fins i tot un viatge per a dues persones a París per a poder assistir a una funció del llegendari Cirque d’Hiver Bouglione.

La primera Quina post pandèmia a Besalú

La Quina del Circ encetarà el calendari de quines nadalenques organitzades per algunes de les entitats de la Vila Comtal: just el dia abans s’haurà celebrat la “Besalú Comedy Quina”, igualment promoguda per Circus Arts Foundation, on els cantaires seran Toni Albà (en civil i caracteritzar de Rei emèrit) i el senyor Barragan que va fer popular el programa de la televisió “No te rías que es peor”. Els dies 25 i 26 de desembre i primer de gener se celebraran les quines organitzades pel Club Esportiu Besalú; el dia de Sant Esteve la del Centre d’esplai Sant Vicenç i, per últim, el dia de Reis la del Grup de Joves del municipi.


Autor: Redacció


#besalu


#besalu #quina





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...