Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

ExpoJove rep 9.000 visitants en el retorn a Fira de Girona

Actualitat Girona  -  04/04/2022  -  13:03

El saló de formació i l’ocupació, que recuperava la presencialitat tres anys després, va acollir un centenar d’expositors al Palau de Fires de Girona


ExpoJove

ExpoJove



La 16a edició d’ExpoJove, el saló de la formació i l’ocupació de les comarques gironines, va acollir prop de 9.000 visitants entre el 30 de març i el 2 d’abril al Palau de Fires de Girona. El saló havia estat presencial per darrer cop el 2019 i aquest any s’han superat les xifres. Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona, explica que “ha estat un èxit de participació, hem superat les dades de la darrera fira presencial i les conclusions són molt positives”. Cunyat afegeix que, segons unes enquestes facilitades als expositors, “el 76% han fet una valoració molt bona i confirmen que tornaran l’any que ve”.

ExpoJove, organitzat per Fira de Girona, l’Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès i la Generalitat de Catalunya, va acollir 90 expositors al Palau de Fires i va organitzar 30 xerrades al dia. El 2020 no es va poder dur a terme per la pandèmia i l’any passat es va apostar per un format virtual que, aquest 2022, s’ha compaginat amb el presencial. La plataforma online seguirà activa fins al final d’aquest curs. El principal públic d’ExpoJove són els estudiants (la majoria dels quals, alumnes d’ESO), a qui s’hi oferien propostes d’estudis i formació per a l’etapa posterior a l’ensenyament obligatori. També estava enfocat a famílies, professorat i tutors.

El saló ha refermat la seva condició de punt de referència per a la formació posterior als 16 anys amb una mostra que ha ofert als visitants les propostes d’estudis de batxillerat, cicles de formació professional, cicles d’arts plàstiques i disseny, ensenyaments esportius, programes de formació i inserció i formació de persones adultes. També ha presentat múltiples opcions existents a la formació i ocupació posterior a l’etapa d’ensenyament obligatori. Sota el lema ‘Dissenya el teu futur’, el saló tenia com a objectiu donar suport als joves, pares i mares, professorat, treballadors, emprenedors o persones en situació d’atur que vulguin ampliar o reprendre els seus estudis.

Un format virtual amb continuïtat

El saló gironí ha tingut una plataforma virtual aquest any que estarà activa fins al juny, quan acaba el curs escolar. ExpoJove va ser íntegrament online el 2021 i des de l’organització s’ha apostat per mantenir un format virtual (firesvirtuals.cat/expojove). L’any passat s’hi van registrar més de 6.000 usuaris i va tenir més de 40.000 visualitzacions.


Autor: Redacció


#firadegirona


#firadegirona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...