Notícies més llegides




Andorra


Andorra

La ministra encapçala la tercera reunió del Consell Assessor del Patrimoni Cultural

Andorra  -  17/05/2022  -  18:08

Durant la reunió, s’ha tractat l’anàlisi del marc legal actual en matèria de patrimoni cultural, seguint la feina feta en les reunions anteriors




La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha encapçalat aquest dimarts la tercera reunió de l’any del Consell Assessor del Patrimoni Cultural. La reunió s’ha celebrat a la seu del Ministeri de Cultura i Esports a l’edifici de l’Hotel Rosaleda, de forma presencial.

El primer punt de l’ordre del dia s’ha dedicat a informar als membres del Consell Assessor de la voluntat d’incloure béns a l’Inventari general del Patrimoni Cultural i a avaluar la pertinència de començar a preparar les candidatures, per exemple, el colomer de Rocafort.

Seguidament, s’ha presentat el segell dels béns culturals inclosos a l’Inventari general del Patrimoni Cultural. És un segell que ha de servir per millorar la senyalització d’aquests béns i per crear una imatge que permeti identificar fàcilment la seva condició de béns protegits i a la vegada posar en valor la tasca de preservació d’aquests béns. Aquest aspecte, encara en treball intern del Ministeri, s’ha presentat per rebre el retorn del consell.

Durant la reunió, s’ha tractat l’anàlisi del marc legal actual en matèria de patrimoni cultural, seguint la feina feta en les reunions anteriors. S’ha presentat als membres del consell la proposta d’articulat sobre els òrgans previstos per la Llei per a la protecció del patrimoni cultural.

Finalment, s’han analitzat les bases de les subvencions destinades a la implantació de mesures de conservació integrada, conservació i restauració, manteniment i millora del patrimoni cultural d’Andorra amb l’objectiu de recollir les propostes de millora que pugui aportar el consell per a la convocatòria de 2023. A més, també s’han presentat als membres altres projectes que s’estan preparant amb l’objectiu de subvencionar iniciatives de preservació dels béns patrimonials.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...