Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

El trio Miguel-Bayer-Lai presenta “Tríptic” a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles

Pla de l'Estany  -  24/05/2022  -  10:19

El concert tindrà lloc aquest dissabte 28 de maig a 2/4 de 9 del vespre


Cristina Miguel trio

Cristina Miguel trio



El trio format per Cristina Miguel (saxo tenor i clarinet baix), Marcel·lí Bayer (saxo contralt, clarinet i clarinet baix) i Clara Lai (piano) presenta el concert “Tríptic” aquest dissabte, 28 de maig, a 2/4 de 9 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu-Centre Municipal d’Estudis Musicals de Banyoles. L’actuació s’emmarca en la 28a edició de FEMJazz! Festival d’Emergències Musicals de Banyoles, impulsat pel Taller de Música, i està coorganitzada amb Joventuts Musicals de Banyoles.

“Tríptic” és el quart concert de la saxofonista i compositora de Mollet del Vallès Cristina Miguel com a primera artista itinerant d’Els Millors Festivals. Aquesta xarxa agrupa de festivals de jazz de petit i mitjà format dels Països Catalans, i el Taller de Música de Banyoles n’és un dels impulsors. Després d’haver actuat als festivals de Vic, La Garriga i Vilafranca del Penedès, la saxofonista s’estrena a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles, abans de posar rumb cap als dos festivals restants, a Igualada i Portocolom (Mallorca). En cadascuna d’aquestes cites, la música vallesana presenta una proposta diferent en format i repertori.
 

A Banyoles, Miguel s’acompanya de Bayer i Lai, dos altres noms destacats de l’escena jazzística catalana actual, especialment pel que fa a les músiques improvisades. Així, “Tríptic” és un concert que es planteja com “laboratori col·laboratiu de composicions i experimentació”, en què els intèrprets jugaran “amb la fina línia entre allò preestablert i allò instantani per aconseguir una llibertat expressiva”, en paraules de Miguel.

Les entrades per a “Tríptic” (5 €) es poden comprar en línia al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Després del concert, la música continuarà a FEMJazz! amb la producció pròpia 97onzas & KIW i DJ Saikel a La Muralla.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...