Notícies més llegides




Tecnología


Cerdanyola del Vallès

La fira de radioaficionats merca-HAM abaixa el teló amb bona nota

Tecnología  -  12/06/2022  -  15:10

Els organitzadors valoren positivament els resultats d’aquest 2022 i ja pensen en l’edició de l’any vinent


merca-HAM 2022 / GN

merca-HAM 2022 / GN



Miguel Ángel Sáez




La localitat de Cerdanyola del Vallès ha tornat a convertir-se, aquest cap de setmana, en el centre neuràlgic de la radiodifusió, després d’albergar una nova edició de la fira merca-HAM Radio, l’esdeveniment degà de la radioafició a Espanya que ha tornat a obtenir protagonisme després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia de la Covid-19. El certamen està organitzat pel RàdioClub del vallès-EA3RCH, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Federació Catalana de Radioaficionats. 

Segons el president i fundador del RàdioClub del Vallès, així com president i fundador de la Federació Catalana de Radioaficionats, Miguel Ángel Sáez, la fira d’enguany ha abaixat el teló amb molt bona nota: “Estic molt content, hem tingut una gran assistència de persones d’arreu del país -des de les Illes Canàries fins al País Basc, la Comunitat Valenciana o les Illes Balears, entre altres territoris-, sobretot durant la jornada de dissabte, que va ser increïble”. “L’assistència al diumenge, com és habitual, ha baixat de manera significativa, i de fet estem plantejant de cara al futur reduir la fira a només un dia, el dissabte, que seria una jornada molt completa”, afegeix Sáenz, que també ha valorat la col·laboració rebuda en aquesta edició per part del públic i dels mitjans de comunicació. 

L’organització, segons apunta Sáez, ja està treballant en la valoració d’aquest any per començar a preparar l’edició de l’any vinent, que serà la vint-i-setena. “Som l’única fira de radiodifusió que s’ha mantingut dempeus a l’estat espanyol durant molts anys”, subratlla.

Un programa divers

Més enllà del tradicional mercat de la fira, que aquest 2022 ha comptat amb un total de 78 taules, la merca-HAM d’enguany també ha exhibit un programa d’activitats i propostes que ha inclòs des de conferències -un dels eixos vertebradors de l’esdeveniment- fins a la realització de programes radiofònics en directe. 


Autor: Redacció


#cerdenyola #mercaham #fira #radio


#cerdenyola #mercaham #fira #radio





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...