Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Finalitzen les obres a la plaça de Josep Pallach de Girona

Actualitat Girona  -  16/06/2022  -  17:08

Durant les actuacions, s’ha construït una nova coberta de planxa de zinc al badalot de l’espai


 Obres badalot

Obres badalot



Aquesta setmana han finalitzat les obres a la coberta del badalot de la plaça de Josep Pallach, que està situat damunt dels accessos a l'aparcament soterrat privat de la mateixa plaça. Les actuacions han consistit a construir una nova coberta de planxa de zinc al badalot per resoldre els problemes de filtracions d'aigua de pluja que hi havia fins ara causa de l'envelliment i l’obsolescència dels materials constructius existents. 

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d'Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, han visitat l’espai aquest matí. “Els problemes en aquesta plaça s’arrosseguen gairebé des del mateix moment en què es va crear aquell espai i, de mica en mica, els hem pogut anar resolent, tot i que ha sigut un procés llarg. Aquesta nova coberta del badalot dona també una nova imatge a la plaça, i evita que es puguin concentrar a sobre l’estructura grups que acabin provocant molèsties, com passava anteriorment. La finalització d’aquestes obres serà un pas molt important per a un millor gaudi de l’espai i confiem que sigui positiu per a tots els veïns, veïnes i persones usuàries de la plaça”, ha assenyalat el regidor Lluís Martí.

L'empresa Cobrezinc Arquitectura ha portat a terme les obres, que es van adjudicar per 88.562,22 euros (IVA inclòs). Aquestes actuacions han complementat les que es van portar a terme fa uns mesos en el marc de les quals es van reparar els degoters de la plaça, que provocaven que de forma puntual en dies de pluja apareguessin acumulacions d’aigua en diferents punts de l’espai.


Autor: Redacció



#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...