Notícies més llegides




Lleida


Lleida

La Fundació Universitat de Lleida rep el suport de la Fundació ”la Caixa” per als ajuts d’habitatge de l’estudiantat

Lleida  -  22/06/2022  -  17:37

La Fundació Universitat de Lleida rep una aportació de 10.000 euros de la Fundació ”la Caixa” a través de CaixaBank, que disposa d’una xarxa d'oficines que permet detectar les necessitats socials i canalitzar els ajuts




La Fundació Universitat de Lleida ha rebut el suport de la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, amb una aportació de 9.500 euros per al seu projecte d’ajuts per a l’habitatge i desplaçaments. Aquests ajuts per a estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) amb domicili familiar fora de de les ciutats on hi ha facultats, Lleida i IgualadaLleida, tenen un pressupost de 80.000 euros.

 A més, la Fundació “la Caixa” aporta dota amb 500 euros per al premi de reconeixement Josep Maria Guarro al millor Treball Final de Grau UdL sobre Dret processal i procura.

El rector de la UdL, Jaume Puy, i el director del centre d’Institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Joaquim Macià, han signat un acord per afavorir el desenvolupament d'ambdós accions relacionades amb la responsabilitat social.

Jaume Puy ha dit que aquests ajuts "combinen la necessitat de no deixar enrere ningú per motius econòmics amb l'interès estratègic de fomentar l’accés a la UdL als estudiants que provenen de fora de les ciutats de Lleida o Igualada".

 Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització dels ajuts econòmics adreçats a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.


Autor: Redacció


#lleida #caixabank


#lleida #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...