Notícies més llegides




Tarragona


El Vendrell

Avancem Junts rep el suport de la Fundació ”la Caixa” per ajudar a les families amb infants amb transtorn de l’espectre autista

Tarragona  -  08/07/2022  -  15:32

L'entitat social rep una aportació de 10.000 euros de la Fundació ”la Caixa” a través de CaixaBank, que disposa d’una xarxa d'oficines que permet detectar les necessitats socials i canalitzar els ajuts




L’Associació Avancem Junts ha rebut el suport de la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, amb una aportació de 10.000 euros, per assumir els costos de monitoratge per als nens i nenes de families sense recursos que no poden fer-se’n càrrec, així com també la compra d’una caseta de fusta que s’ubicarà a la granja, on els nens els caps de setmana desenvolupen diverses activitats.

L'Associació Avancem Junts per a la inclusió de les persones amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA en endavant), és una associació nascuda l'any 2014, per iniciativa d'un col·lectiu de pares i mares del Baix Penedès, amb la idea de defensar els drets dels seus fills i filles, donar resposta a les necessitats de les famílies de persones amb TEA i DID, impulsar serveis especialitzats a la comarca del Baix Penedès i sensibilitzar el conjunt de la societat catalana sobre la realitat de l'autisme.

La missió de l'associació és defensar els drets i la dignitat de les persones amb TEA i DID per tal d'impulsar serveis que puguin garantir la seva inclusió escolar, laboral i social així com millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

L’Associació Avancem Junts desenvolupa un model de suport focalitzat sobretot en el temps de lleure, que supera els tradicionals conceptes d'atenció i cura, i que incorpora com a eix fonamental, la capacitació de les persones amb TEA per tal d'assolir la màxima inclusió social, benestar i qualitat de vida.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.


Autor: Redacción


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...