Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

S’obren les inscripcions per a la 9a Cursa de la Dona de Girona

Actualitat Girona  -  18/07/2022  -  16:24

A partir del dia 10 d’agost es faran entrenaments previs gratuïts per preparar la cursa


Cursa de la dona

Cursa de la dona



La Cursa de la Dona de Girona es prepara per celebrar la seva novena edició i ja ha obert les inscripcions, que es poden fer a través del web de l’esdeveniment. Després de dos anys de virtualitat amb motiu de la pandèmia, la prova esportiva recupera el format presencial i l’objectiu de mobilitzar el major nombre de població femenina de la demarcació.

La data escollida és el diumenge 9 d’octubre. Aquell dia, l’Ajuntament de Girona i el Club Esportiu Esports Parra, organitzadors de la prova, volen tornar a omplir la ciutat de dones de totes les edats amb ganes de gaudir d'una matinal festiva i esportiva.

Com era habitual, es tornaran a fer entrenaments previs gratuïts per preparar la cursa. Començaran el dimecres 10 d’agost i es faran cada setmana fins al dia de la cursa organitzats en tres grups, un per a aquelles dones que ja estan acostumades a córrer, un segon per a les que combinen córrer i caminar, i un tercer, per a les que caminen. El punt de trobada serà el Pavelló Municipal de Girona-Fontajau amb sortida a les 19.45 h per al grup de les caminadores i a les 20.00 h per al grup de les corredores i les que alternen caminar i córrer. El dia 5 d’octubre, coincidint amb el darrer entrenament abans de la cursa, es farà una activitat final a La Copa.

Un any més, la cursa manté el seu esperit de promoció dels hàbits saludables i la pràctica de l’activitat esportiva entre el col·lectiu femení”, ha afirmat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que ha dit que “tenim moltes ganes de tornar a veure el caliu dels entrenaments precursa que es varen iniciar ja en la primera edició i que any rere any creixien en nombre de participants”.

El preu de la cursa és de 9 euros fins al 22 de setembre. A partir de llavors, la inscripció costarà 11 euros i, la setmana prèvia a la prova, a partir del 3 d’octubre, serà de 15 euros. Totes les dones participants disposaran d’una assegurança d’accidents, d’entrenaments previs amb l’assessorament de les entrenadores de la cursa, de la samarreta commemorativa, del dorsal amb accés a l’avituallament, i de servei de guarda-roba, dutxes, vestidors i lavabo.

Podeu consultar més informació sobre la 9a Cursa de la Dona de Girona al web https://www.cursadeladonagirona.com/.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...