Notícies més llegides




Salut


Banyoles

El conseller Argimon inaugura les noves consultes externes de la Clínica Salus de Banyoles

Salut  -  20/09/2022  -  20:54

El nou centre té una superfície de més de 160 metres quadrats i ha suposat una inversió d’uns 120.000 euros


Clínica Salus de Banyoles

Clínica Salus de Banyoles



El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon, ha inaugurat avui les noves consultes externes de la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles, un equipament ubicat a la primera planta de l’immoble del carrer Mossèn Lluís Constans de Banyoles. Argimon ha estat acompanyat pel gerent territorial del CatSalut a Girona, Miquel Carreras; l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el director general corporatiu de l’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona, Lluís Viguera; el gerent de la Clínica Salus, Àngel Gómez, i la germana superiora de la Clínica Salus, Juliana del Moral. 

Després de visitar les noves consultes, que s’anomenen oficialment Consultes Salus, el conseller ha destacat que són “unes instal·lacions modèliques”, i ha afegit que la clínica banyolina “forma part de la xarxa pública de centres sanitaris des de fa 38 anys, i així continuarà essent perquè s’està fent una feina complementària molt important amb l’Hospital Josep Trueta”. Per la seva banda, Noguer ha deixat clar que des de l’Ajuntament de Banyoles es treballa “braç a braç amb la Clínica Salus perquè és un referent per la ciutat i per la comarca. Que hi hagi més especialitats, més metges i més serveis beneficia tota la població”. Finalment, Gómez ha afirmat que “en els últims tres anys hem fet millores rellevants per oferir un millor servei a Banyoles i a la comarca, i la nostra voluntat és continuar en aquesta direcció amb el suport i la col·laboració del Departament de Salut”. 

El nou centre

L’equipament, ubicat just davant de l’edifici principal de la Clínica, té una superfície de 164 metres quadrats que es distribueixen en una recepció, dues sales d’espera i cinc despatxos equipats amb tot el mobiliari i els aparells mèdics necessaris. A més, també s’ha tirat endavant una petita reforma a l’exterior per facilitar l’accés a les consultes i per instal·lar-hi un tòtem informatiu. Les obres han suposat una inversió total d’uns 120.000 euros.

Aquestes noves instal·lacions, que culminen la segona fase del projecte d’ampliació i millora dels serveis que ofereix la Clínica, ja han rebut la visita de pacients de les especialitats de medicina estètica, cirurgia plàstica i vascular, ginecologia i obstetrícia, urologia, podologia i acupuntura. Anteriorment, aquest espai havia estat la seu de la Mútua Intercomarcal a la ciutat, i també s’havia utilitzat com a consultes externes de la mateixa Clínica Salus. 

El projecte del nou equipament s’emmarca en el pla d’ampliació i modernització de la clínica banyolina, i respon a la necessitat d’incrementar la superfície destinada a consultes externes a causa del creixement continu que ha experimentat l’atenció amb la incorporació de noves especialitats mèdiques. El principal objectiu és alleugerir el volum de pacients a les consultes externes actuals per tal d’oferir una atenció més ràpida, així com per incrementar el confort del pacient i la qualitat de l’atenció.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...