Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles escull l’obra guanyadora del tercer concurs de pintura mural

Pla de l'Estany  -  04/11/2022  -  19:10

En el disseny, de dues joves artistes, s’hi pot veure un gran tàndem amb un gran varietat de personatges quotidians de la ciutat




L’Ajuntament de Banyoles ha escollit el disseny guanyador de la tercera edició del concurs de pintura mural sobre mobilitat sostenible. L’obra de les joves artistes Núria Daranas Serra i Àngela Farnarier Tresserras ha estat seleccionat pel jurat i està previst que el nou mural estigui pintat en les properes setmanes. 

La tercera edició del concurs de pintura mural es va convocar coincidint amb les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Hi podien participar tant artistes professionals com amateurs de Banyoles i el Pla de l’Estany. L’objectiu del concurs és projectar Banyoles com a ciutat de la bicicleta i fomentar-ne l’ús a la ciutat, a l’hora que també es promou la creació artística i l’obra d’artistes locals. En aquesta tercera edició, s’hi van presentar cinc propostes, totes amb la bicicleta com a temàtica principal. 

La proposta escollida té com a fil conductor una sola bicicleta de punta a punta del mur. Un gran tàndem de tretze personatges, representant diferents perfils de persones de Banyoles, que es visualitzen com a un conjunt que, segons les autores, “coopera, viu i conviu, com a una seqüència de la quotidianitat”. 

El jurat va coincidir a escollir l’obra guanyadora pel seu caràcter trencador amb la resta de propostes presentades i per tractar-se d’una obra original amb un disseny i uns colors frescos i divertits. 

Està previst que el nou mural es comenci a pintar en els propers dies en una paret del carrer Carmelites Velles, al costat dels dissenys de Xavier Pau i d’Olga del Àguila, guanyadors de les dues primeres edicions. Les guanyadores rebran un premi de 1.000 euros. 


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...