Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

El 'Quedem a la plaça?', amb veïns i veïnes de la Canya

La Garrotxa  -  24/11/2022  -  21:16

També es va parlar de la necessitat d'instal·lar barreres de protecció en algunes de les places i dels trams de la carretera vella de Sant Joan a la Canya




El 22 de novembre es va celebrar una nova edició del "Quedem a la Plaça?", el projecte de participació ciutadana de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, que en aquesta ocasió va tenir com a protagonistes veïns i veïnes de la Canya i la Roureda, que van poder conversar amb l'alcaldessa, Maria Vidal, i els regidors Anna Serra i Carles Grèbol sobre diversos temes.

La reunió es va celebrar a la sala polivalent de la Cooperativa de la Canya, que estrenava un nou sistema de climatització més eficient energèticament.

La trobada es va iniciar amb membres de la Comissió de seguiment i avaluació del Consell de Poble, que van explicar què és i com funciona aquest Consell i les diferents opcions per votar a les persones que l'integraran. També es va anunciar la reobertura de l'Oficina d'Atenció a les Persones a la Canya, el tercer dilluns de cada mes, de 4 a 5 de la tarda, al local del Casal d'Avis de la Canya.

Tot seguit, els i les assistents van començar a exposar els temes que més els preocupen. Cal destacar, i com a tema recurrent en totes les reunions, l'actuació de certes persones incíviques que embruten conscientment el municipi, deixant les escombraries fora de lloc o no recollint els excrements dels gossos, per exemple.

També es va parlar de la necessitat d'instal·lar barreres de protecció en algunes de les places i dels trams de la carretera vella de Sant Joan a la Canya, així com la conveniència de posar reductors de velocitat en alguns carrers. Aquestes idees s'exposaran als Serveis Tècnics del consistori que faran propostes que hauran de ser consensuada amb els veïns i veïnes.

Algunes persones participants van expressar la seva voluntat de crear algunes comunitats energètiques.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...