Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Cesk Freixas presenta aquest dissabte a Banyoles Direm nosaltres

Pla de l'Estany  -  07/12/2022  -  19:16

Serà l’estrena a comarques gironines del nou disc del cantautor penedesenc, basat en el poemari homònim de Roc Casagran


Cesk Freixas

Cesk Freixas



El cantautor Cesk Freixas presentarà aquest dissabte a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles el seu darrer treball Direm nosaltres, basat en el poemari homònim de Roc Casagran, que també l’acompanyarà en directe oferint els seus propis versos. El concert, en estrena a les comarques de Girona, serà aquest dissabte 10 de desembre a les 8 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. Les entrades ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).

Direm nosaltres és la gira de presentació del nou disc de Cesk Freixas. Un nou treball discogràfic amb la mirada posada cap a les arrels, la terra, la cura de la llengua i allò més genuí de la música feta des de la proximitat. Cesk Freixas explica que “per primera vegada dedico un disc sencer a musicar els versos d’un poemari que ha escrit un dels escriptors contemporanis més celebrats de la literatura catalana”.

Aquest escriptor és Roc Casagran, que també participarà del concert sent part activa de la posada en escena, i el poemari és Direm nosaltres. Amb aquest nou treball, Freixas vol continuar actualitzant i modernitzant la cançó d’autor que es fa a Catalunya i en català, seguint la línia estètica que es va iniciar amb el disc i els concerts en directe del seu anterior treball Memòria. Al concert, i a més de Roc Casagran, Cesk Freixas actuarà acompanyat de Víctor Nin a les guitarres.

Les entrades per a la presentació de Direm nosaltres ja es poden adquirir de manera anticipada a través del web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat) o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a un preu de 8 euros. També es podran adquirir a taquilla per 11 euros, en un concert que començarà a les 20h a l’Auditori de l’Ateneu.


Autor: Redacción


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...