Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Fira de Girona obre demà la Pista de Gel, que estarà en funcionament fins al 8 de gener

Actualitat Girona  -  22/12/2022  -  09:59

Disposa de dos espais per patinar i un tobogan per baixar-hi amb trineu


Pista de Gel de Fira de Girona

Pista de Gel de Fira de Girona



Fira de Girona obre des de demà, divendres 23 de desembre, i fins al proper diumenge 8 de gener, la Pista de Gel de Nadal. Es tracta d'una de les més grans de Catalunya, ja que disposa d'una pista coberta de 800  dividida en dos i un tobogan de 2,5 metres d'alçada, 27 metres de llargada i amb tres carrils per baixar-hi amb trineu. Es calcula que hi haurà uns 240 patinadors cada hora, el que vol dir que n'entraran 60 de nous a cada torn de 15 minuts.

La principal novetat de la setzena edició és que les entrades no només es compren a les taquilles com fins ara, sinó que també es poden adquirir de manera anticipada a través de la pàgina web www.firagirona.com. El sistema de venda en línia permet agilitzar els tràmits, com ara escollir el dia i l'hora per utilitzar les instal·lacions. Des de l'organització recalquen que és important presentar-se uns 20 minuts abans de l'hora d'inici.

En col·laboració amb la Fundació La Caixa i seguint amb la política de Responsabilitat Social Corporativa de Fira de Girona, es convidaran prop de 600 nens i joves provinents de centres d'acollida amb risc d'exclusió social.

Horaris, preus i descomptes

La pista de gel i el tobogan estaran en funcionament a partir de demà i fins al 8 de gener de les 10 fins a les 21 hores, excepte el 24 i 31 de desembre (de 10 a 19), el 25 de desembre (tancat), l'1 i el 6 de gener (de 16 a 21) i el 5 de gener (de 10 a 14).

El preu per patinar és d'11 euros l'hora i inclou el lloguer dels patins, i quatre baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 4 euros. Hi ha també la possibilitat de comprar un abonament de 10 hores per 90 euros, una fórmula ideal per a famílies o també per celebrar festes d'aniversari. Als assistents se'ls demana l'ús de guants, imprescindible per accedir a la pista, però qui no en tingui els podrà adquirir al mateix Palau de Fires.

S'han previst preus reduïts per a les persones que disposin del carnet de la comunitat universitària de la UdG (8 euros l'hora) o el carnet de família nombrosa (7), mentre que els subscriptors del Diari de Girona i El Punt Avui tenen dret a un 2x1.


Autor: Redacció


#firadegirona


#firadegirona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...