Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Últimes places per inscriure’s a la Cursa Sant Silvestre de Girona

Actualitat Girona  -  29/12/2022  -  18:18

La tradicional cursa nadalenca es realitzarà aquest dissabte, dia 31 de desembre, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal Girona-Fontajau


Cursa Sant Silvestre de Girona

Cursa Sant Silvestre de Girona



La 17a edició de la Cursa Sant Silvestre i la 12a Mini Sant Silvestre tanquen demà el període d’inscripcions amb gairebé la totalitat de les places exhaurides. Per a la cursa de 5 km queden menys de 300 dorsals i per al recorregut dels més petits i petites en queden una cinquantena. La tradicional cursa nadalenca de Girona es portarà a terme aquest dissabte, dia 31 de desembre, a la tarda amb sortida i arribada al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

Amb l’objectiu que sigui una cursa inclusiva i oberta a tots els nens i nenes, la Mini Sant Silvestre tindrà tres distàncies perquè cada infant esculli l'opció que millor s’adapti a les seves necessitats segons l’edat i condició física. D’altra banda, per fomentar la participació i l’activitat física no hi haurà classificacions i qui acabi la cursa rebrà una medalla i una bossa com a obsequi”, explica el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

Concretament, el període d’inscripcions a la cursa Sant Silvestre es tancarà demà a les 23.59 h o bé quan s’assoleixin les 2.000 persones participants. Tothom rebrà una bossa com a obsequi i una samarreta tècnica de màniga llarga. La classificació d’aquesta cursa és general, sense categories, i es farà pública a la web de la Cursa Sant Silvestre el mateix 31 de desembre. La Mini Sant Silvestre té el límit de 300 persones participants.

A les 17 h començarà el recorregut dels més petits i a les 18 h la cursa d’adults. Les inscripcions es poden fer únicament per internet a través de la web de la cursa, i el dia 31 de desembre no s'admetran inscripcions.

Pel que fa als premis, com a novetat aquest any hi haurà trofeus per al millor atleta i per a la millor atleta locals. També com és habitual rebran un trobeu les tres primeres persones classificades de la categoria masculina i de la femenina, i les tres primeres persones classificades de la categoria masculina i de la femenina en la modalitat de cadira de rodes. I, un any més, es premiarà la millor disfressa de temàtica nadalenca, la millor disfressa de temàtica lliure, i el corredor i la corredora de més edat.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...