Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles acollirà de nou una competició internacional de triatló

Pla de l'Estany  -  08/02/2023  -  15:14

Se celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 de juliol i s’hi esperen uns 1.500 esportistes


Ajuntament de Banyoles

Ajuntament de Banyoles



Banyoles serà, un any més, la seu del Triatló Internacional que se celebrarà per 13è any consecutiu a la ciutat. A diferència de l’any passat, la prova es tornarà a celebrar al mes de juliol, en concret els dies 22 i 23, i s’hi preveu la presència d’uns 1.500 esportistes. 

Les federacions internacionals de triatló han tornat a escollir Banyoles com a seu per a celebrar competicions d’àmbit internacional. L’entorn de l’Estany serà l’espai en el que es disputaran el Campionat d’Europa de Triatló Youth i el Campionat d’Espanya per relleus mixtos en un cap de setmana de triatló que tornarà al mes de juliol, a diferència de les darreres edicions quan s’havia celebrat entre els mesos d’agost i setembre. 

El canvi de dates del Triatló Internacional ha obligat a moure també el Banyoles Half Triathlon, el triatló de mitja distància, que es farà el diumenge 3 de setembre, a diferència dels anys anteriors que s’havia fet al juny. Aquesta prova es farà coincidir amb el 37è Triatló de Catalunya, la prova degana de triatló a l’estat espanyol. 

L’alcalde Miquel Noguer ha destacat que “el compromís ferm de la ciutat de Banyoles amb la triatló consolidant per 13 any consecutiu les proves internacionals d’aquest esport que té una llarga tradició a casa nostra”. “Aquest any seran dos els caps de setmana que dedicarem a la triatló, ja que el Campionat de Catalunya i el Half Triathlon es disputaran el mes de setembre” ha afegit l’alcalde. 

L’alcalde també ha agraït “un any més la confiança de les federacions, tant catalana i espanyola com internacionals” i ha volgut “fer un reconeixement i una agraïment sincer a les persones que s’impliquen voluntàriament en l’organització de la prova”. 

Per la seva banda, el director de Competicions de la Federació Espanyola de Triatló, Jorge Garcia, ha destacat que “Banyoles és la única ciutat de l’estat en la que hem mantingut una prova esportiva de forma consecutiva durant 13 anys”. “Sempre volem oferir noves propostes i per això aquest any portem per primera vegada a l’estat espanyol una competició pura de clubs, com és el Campionat d’Espanya de Triatló per Clubs Sprint” ha afegit Garcia. 

Durant el cap de setmana de Triatló Internacional de Banyoles, a més de les proves comentades, també es disputaran el Campionat d’Espanya de Triatló per Relleus Mixtos Supersprint i el Campionat d’Espanya de Triatló per Relleus Mixtos de Talents. A la presentació d’aquestes proves també hi ha assistit el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Congost i Joan Domènech com a representant de la Federació Catalana de Triatló.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...