Notícies més llegides



La Selva


Tossa de Mar

A punt la Gran Rua de la Ressaca del Carnaval de Tossa

La Selva  -  02/03/2023  -  10:18

Hi desfilaran 906 persones de 21 colles de Tossa, Lloret, Santa Cristina d'Aro, Olot, Mollet del Vallès, Barcelona, Sant Pere de Vilamajor, Salt, Pineda, Palafolls i Montcada i Reixach


 Ressaca del Carnaval de Tossa

Ressaca del Carnaval de Tossa



El Carnaval de la Costa Brava Sud arriba aquest cap de setmana a la recta final amb la ja famosa "Ressaca del Carnaval" de Tossa. Així, demà divendres es portarà a terme una nova edició del sopar de Carnaval al Pavelló Municipal d'Esports. Aquesta activitat va néixer de la voluntat que entre les colles de Carnaval creïn vincles entre elles i, a més, puguin passar una bona estona totes plegades la vigília de la rua de Tossa.

Tanmateix, dissabte, a partir de les 16:30h, es farà la Gran Rua de la "Ressaca del Carnaval", amb sortida a la Rambla Joan Maragall, passant per Av. Ferran Agulló, Av. Catalunya i acabant davant del parc de bombers, on es realitzarà un ball de 3 minuts. Tot seguit, es durà a terme el concurs de coreografia en el pavelló d'esports, el popular "Sambòdrom", únic a la Costa Brava. I posteriorment una fi de festa a l'alçada de l'esdeveniment amb l'entrega de tots els premis.

Precisament, pel que fa als premis, enguany es destinaran prop d'11.000 euros repartits en totes les categories (carrosses, comparses, escolar, grup i individual); també en la categoria "local" de carrosses, comparses, grup i individual; i en els premis especials a la millor carrossa en totes les categories i a les millors disfresses en totes les categories. A més, l'organització es reserva el dret a concedir premis especials segons el seu criteri. A banda, en el "Sambòdrom", hi haurà un únic premi valorat en 400 euros.

A la rua de Tossa d'enguany hi ha inscrites 21 colles, entre carrosses, comparses, escolars, grups i individuals; i hi desfilaran 906 persones de Tossa, Lloret, Santa Cristina d'Aro, Olot, Mollet del Vallès, Barcelona, Sant Pere de Vilamajor, Salt, Pineda, Palafolls i Montcada i Reixach.

Pel que fa al "Sambòdrom", hi ballaran 294 persones de 10 colles diferents.

La regidora de Festes, Andrea Nadal, afirma que "tenim moltes ganes de viure la Ressaca del Carnaval 2023. Hi ha molta il·lusió i esperem que tant veïns i veïnes com visitants la gaudeixin. Que hi desfilin prop de 1.000 persones és un gran èxit". Nadal recorda a més que "enguany, es recuperarà l'edició d'estiu de la rua".

Cal recordar que els Ajuntaments de Blanes, Lloret i Tossa han impulsat un any més el Carnaval de la Costa Brava Sud, que pretén promocionar conjuntament els seus carnavals i, en especial, les desfilades de carrosses i comparses.

Així mateix, destacar també que s'ha organitzat per desè any la campanya gastronòmica "El Carnaval i la Cuina del Bacallà", que es portarà a terme fins al 10 d'abril.


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...