Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

‘Els ocells ho fan, i les balenes i les puces també’, arriba aquest diumenge a Banyoles

Pla de l'Estany  -  23/03/2023  -  15:34

L’espectacle, que es podrà veure aquest diumenge a La Factoria d’Arts Escèniques, posa sobre la taula l’educació sexual




La companyia Obskené portarà aquest diumenge a la Factoria d’Arts Escèniques de Banyoles l’espectacle Els ocells ho fan, i les balenes i les puces també. L’espectacle, programat per l’entitat T tela en conveni amb l’Ajuntament de Banyoles, planteja una reflexió sobre la diversitat de maneres d’estimar i, per tant, de famílies, i la importància de l’educació sexual. Les entrades per a les dues sessions ( a les 12h i a les 17h) ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).

Sabies que les cuques de llum brillen per seduir? I que els dromedaris es tiren pets per lligar? I que les tortugues seran femella o mascle segons la temperatura del lloc on neixin? La companyia Obskené explora i descobreix la sexualitat dels animals i ho aprofita per parlar de la sexualitat dels humans, de les diferents maneres d’estimar i dels propis desitjos. Inspirat en el llibre La vida amorosa dels animals (editorial Takatuka) de la pedagoga Katharina von der Gatheni i la il·lustradora Anke Kuh, l’espectacle mostra com, dins el món animal, en qüestió de relacions i criança existeixen tantes variacions com puguem imaginar. 

Els ocells ho fan, i les balenes i les puces també és una obra per a mares, pares i infants a partir de vuit anys que ajuda a entendre la diversitat, des de la tolerància i l’acceptació de les diferents maneres de viure la sexualitat i el gènere. L’espectacle posa sobre la taula la importància de l’educació sexual i afectar per acompanyar els infants a viure de manera plena la seva identitat sexual i de gènere lliure, diversa, crítica i tolerant. A més, l’educació sexual i afectiva també és una eina clau per prevenir possibles conductes violentes o discriminatòries. 

Els ocells ho fan, i les balenes i les puces també es podrà veure aquest diumenge 26 de març a la Factoria d’Arts Escèniques en dues sessions, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, i es farà amb interpretació de llenguatge de signes. Les entrades per l’espectacle estan a la venda al web de Cultura Banyoles (cultura.banyoles.cat).


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...