Notícies més llegides



Lleida


Lleida

Voluntaris CaixaBank entreguen 300 roses de Sant Jordi a gent gran i persones amb discapacitat de Lleida

Lleida  -  23/04/2023  -  13:04

A les Terres de Ponent, s’entregaran roses a 4 residències i fundacions de Palau d’Anglesola, Torrefarrera, Alcoletge i Torreserona




Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Associació de Voluntaris CaixaBank a Lleida ha entregat més de 300 roses solidàries elaborades pels usuaris de entitats socials i centres ocupacionals de Catalunya, a 4 residències de gent gran i persones amb discapacitat.

En concret, els voluntaris han entregat roses a Ca la Cileta al Palau d’Anglesola, als centres d’Aspamis a Torrefarrera i Alcolete, i a Icad a Torreserona.

Josep Mª Gonzàlez, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha afirmat sentir-se “orgullós del compromís, l’esperit de solidaritat i l’extraordinari suport del voluntariat CaixaBank a col·lectius com els de la gent gran o amb discapacitat”. A més, ha destacat la gran tasca que fan fundacions com Ampans per a la inclusió de persones amb algun grau de discapacitat.  

      Voluntariat CaixaBank

Voluntariat CaixaBank és una de les majors iniciatives de voluntariat a Espanya. Amb una trajectòria de més d'16 anys, la associació està formada per empleats i exempleats del Grup CaixaBank i de la Fundació "la Caixa", així com amics, familiars, clients de CaixaBank i totes aquelles persones que vulguin participar en activitats solidàries.

En l'últim any, gràcies a la labor conjunta amb 1.991 entitats socials, prop de 14.000 voluntaris han ajudat més de 482.000 persones vulnerables a tot Espanya, mitjançant activitats relacionades amb l'educació, la digitalització, l'acompanyament a persones vulnerables i el medi ambient, entre d'altres.

El foment del voluntariat corporatiu és una de les línies d'actuació de CaixaBank. Per a l'entitat, aquesta és una forma de contribuir a donar resposta als reptes que demanda la societat, alhora que, a través de l' activitat financera, ofereix serveis i solucions per a entitats socials i persones en situació de vulnerabilitat.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...